Aliexpress

Aluminyum Pense indirimde. Bir tane vardı aynısından yedekledim bir tane daha

Dosyalar

• a.jpg
    a.jpg
    44.2 KB · Okunma: 93
benim fikrim tabi ki ama bunu nasıl düşün biliyormusun,Mutfakta bıçak,kesme tahtası,rende var ama Blender mutlaka alınır.

Son düzenleme:
Balık rapalayı damağının ucuyla yakalayınca iğneyi çıkarmak kolay oluyor. Ama iğne biraz daha içte kalınca çıkarmak sıkıntı olabiliyor. Dişli balıklar için önemli bence. Benim de aklımda almak var

559d7fc2ed316c7c5cce43dfbf5289cd.png

Ben bundan aldım 12 güne de İstanbul'a geldi İki gün sonra elimde olur

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sahteler bende mevcut. İlk sahte dalarlı 60 80 cm civarından geliyor... 10 gram olmasına rağmen inanılmaz bir erimi var... Limon olanı ile barakuda alınmıştır. Hatta aynı gün biri alınmış diğeri kafa lambasını yakarken boşluk verildiği için balığın ağzında bırakılmıştır 🙂 Bazıların su alıyor kullanmadan önce halka diplerinde japon yapıştırıcı uygulaması gerekebiliyor. Diğerleri su üstü poper ve WTD karışık bir aksiyonu var. Sert vuruşlarda poper tarzı yavaş vuruşlarla WTD aksiyonu verilebiliyor. Erimleride oldukça iyi..

Oncelikle bu bolumu cok begendim 👍 tum paylasim yapan arkadaslara tesekkurler.
Kafa feneri olarak ucuz islevleri calisan (bir arkadasimda gordum denedim 4 tane siparis gectim bile) incelemenizi tavsiye edebilecegim bir fener linki verip katkida bulunmak istedim 😉
Mini 3 LED Far far 4 Modu
(link)
Yaniliyosam daha etkili bu fiyatlara ne tavsiye edersiniz bilgi bekliyorum saygilar..

Back