metinmermer
Aktif Üye
Deneme amaçlı 1 metrelik kısmını açtım ama 0.10 ipe göre kalın gibi geldi bana satıcam sanıtım spin için daha uygun gibiKendo multi colour'a ne kadar da benziyor.
Deneme amaçlı 1 metrelik kısmını açtım ama 0.10 ipe göre kalın gibi geldi bana satıcam sanıtım spin için daha uygun gibiKendo multi colour'a ne kadar da benziyor.
aliexprese telefonla girip ürün fotosonu , arama yerindeki kamera resmine basıp resmi çekerek çok kolay bulabiliriz, alakasız ürünler çıkıyor bazen, (link)Dun merada gordum bunu, 5 cm aliexpres den alinmis, linki olan varmi ?![]()
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sahtenin özelliği nedir onu anlamadım boya kalitesi işçilik kötü gibi çokmu iş yapıyor yoksa 🙂Dun merada gordum bunu, 5 cm aliexpres den alinmis, linki olan varmi ?![]()
bu sahtenin özelliği, balıkçıyı cezbetmesi galiba 🙂Bu sahtenin özelliği nedir onu anlamadım boya kalitesi işçilik kötü gibi çokmu iş yapıyor yoksa 🙂
Tskler bu sekilde bulurum galibaaliexprese telefonla girip ürün fotosonu , arama yerindeki kamera resmine basıp resmi çekerek çok kolay bulabiliriz, alakasız ürünler çıkıyor bazen, (link)
Direk bulduk abi sana😀Tskler bu sekilde bulurum galiba
Ben limon tonlari istiyorum, sende 1 tane var 🙂Bende var. Farkli renkleride mevcut. Satmayida dusunuyorum 🙂57224 dosyayı görüntüle
5 cm kucuk ve guzel duruyo gozume o kadarBu sahtenin özelliği nedir onu anlamadım boya kalitesi işçilik kötü gibi çokmu iş yapıyor yoksa 🙂