Aliexpress

İnsanlar ciddi ciddi bunun seri uretimini yapmislar ya 😀 disi baliklar hakkinda cok dogru dedin ercument abi 🙂

Dikkat etmek lazım rapala girdi biyerime desen anlatamazsın da

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dikkat ettiyseniz kaşığın ucu giren kısmı iğne tarafındaki kalan kısmıda girecek kısmı ifade ediyor sanki 🤣🤣🤣😀😀

• Beğen
Tepkiler: Rx7
aliexpress'den 7grlık jig alan var mı? Var ise performansları nasıldır? Görüntü itibariyle güzel görünen micro popper falan var. Bunları kullanan var mı acaba?

teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba. Foruma uzun zaman önce katıldım hergün yazılanları okuyordum ancak acemi birisi olduğum için paylaşacak birşeyim yok düşüncesi ile yazmıyordum.

Aliexpress te 1 lot (5 adet) silikon sahte 1 cent. Sizlerin de faydalanmanızı istedim. Ancak kişi başı sadece 1 lot almaya müsaade var.

(link)

aliexpress'den 7grlık jig alan var mı? Var ise performansları nasıldır? Görüntü itibariyle güzel görünen micro popper falan var. Bunları kullanan var mı acaba?

teşekkür ederim.
Hem jiglerden aldım hemde minipoplerlardan
Jigler güzel zaten jiglerde bence çok fazla markanın onemi yok silikon yada rapala gibi değil sadece kancaları çok dandik ve büyük çok çabuk paslanıyorlar bence alırsanız direk daha küçük kancayla değiştirin
Minipopperlardan da memnunum aksiyonları gayet güzel su alma olmadı kancaları belki çabuk paslanır ama en azından boyutları daha makul

a-yahu benım aliden urunlerım hala gelmedı 5 gun sonra sure dolacak dıspute acsammı sımdıden ne dersınız yada beklıyeyımmı bır kaç gun daha..

Back