Aliexpress

Bu sahteyi biliyorum beyazını almıştıma daha önce ama 9gr ağırlık çok bizim Üsküdar için derin sularda olabilir yine de teşekkürler 😉
Rstgelsin

Tarttım 6.5 - 7gr geldi. ( orta iğne çıkmış vaziyetteyken )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sipariş kasıyorlar.. yanı ucuz yollu bır sey bul gelış fıyatı yada bedavaya dagıt elınde bır ton sıparıs alınmıs bır sayfa olacak sonra bunu istediğin ürüne cevir..

Evet bu taktiği bir çoğu yapıyor. Ben faydalanmak isteyen olur mu diye koymuştum ama şimdi baktığımda fiyat artmış. 0.08$ den 0.38$ e Yükselmiş, neyseki siparişi yapıştırmıştım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fiyat iyi gibi

(link)
İğneleri çok keskin, yüzüşleri çok iyi, erimi ise çok çok iyi... Çok fazla şans tanımasamda tanıştığım bir at çekçi azmak ağızlarında kırmızı olanın deli gibi iş yaptığını söylemişti... Levrek için... Ancak ben başka satıcıdan 3.40 dolara almıştım tanesini... Bu resimdeki iğneler biraz farklı gibi duruyor... Ancak maket aynı..

Özellikleri ile ilgili aşağıdaki gibi bilgiler var, belki arkadaşlar buna göre yorum yapabilirler.

(link)
Baits Type: Fake Bait
Position: Ocean Boat Fishing,Ocean Rock Fshing,Ocean Beach Fishing,Lake,Reservoir Pond
Fishing Method: Spinning
Fishing Reels Type: Pre-Loading Spinning Wheel
Model Number: Lizard Lj
Lizard Fishing 6000/9000/10000 Seires 14 Ball Bearings Trolling Fishing Reels Big Game Long Casting Shot Sea Spinning Fishing Reel

Features:
14 ball bearing, gear ratio 4.1:1 but 6000 size is 5.2:1
Full metal spool with high-tensile gear.
Left / right interchangeable collapsible handle.
Fully adjustable cast control with sound.
Excellent line lay oscillation system.
Perfect tool for big fish.

İğneleri çok keskin, yüzüşleri çok iyi, erimi ise çok çok iyi... Çok fazla şans tanımasamda tanıştığım bir at çekçi azmak ağızlarında kırmızı olanın deli gibi iş yaptığını söylemişti... Levrek için... Ancak ben başka satıcıdan 3.40 dolara almıştım tanesini... Bu resimdeki iğneler biraz farklı gibi duruyor... Ancak maket aynı..
tamam anlasıldı bundan da alacagız

Back