Yılmaz KAVAL
Aktif Üye
İlk alışverisimi yaptım aliexpress de ve gönderi takibi nasıl yapılıyor bilmiyorum bana biri anlatabilirmi üstalarım.
Göbekteki fosforu kuvvetli mi? Yoksa diğer sahtelerden çok da farkı kalmıyor gibi.İğneleri çok keskin, yüzüşleri çok iyi, erimi ise çok çok iyi... Çok fazla şans tanımasamda tanıştığım bir at çekçi azmak ağızlarında kırmızı olanın deli gibi iş yaptığını söylemişti... Levrek için... Ancak ben başka satıcıdan 3.40 dolara almıştım tanesini... Bu resimdeki iğneler biraz farklı gibi duruyor... Ancak maket aynı..
İğneleri çok keskin, yüzüşleri çok iyi, erimi ise çok çok iyi... Çok fazla şans tanımasamda tanıştığım bir at çekçi azmak ağızlarında kırmızı olanın deli gibi iş yaptığını söylemişti... Levrek için... Ancak ben başka satıcıdan 3.40 dolara almıştım tanesini... Bu resimdeki iğneler biraz farklı gibi duruyor... Ancak maket aynı..
Abdullah Abi, kırmızı derken hangisini kast ettin. Red Rose, Flame Red, Rose Red var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Link vermeyi unutmuşum...Söyleyen arkadaş kırmızısı demişti... Bende tam emin olamadığım için color B ve E yi de aldım. Ama dediğim gibi pek deneme fırsatım olmadı... Zaten ben azmak ağızlarında avlanmıyorum... Söyleyen arkadaş azmak ağzında çok iyi iş yapıyor demişti... Yanlış hatırlamıyorsan Aliağa tarafında avlanıyordu.. Ben söylediği rengin B olduğunu tahmin ediyorum...
Link vermeyi unutmuşum...
(link)