Aliexpress

güzel kamış 10-35 olsa tadından yenmezmıs 😀 10 25 nasıl bır aralık bılemedım sımdı . performansını beklıyoruz soyle 4 kıloluk bır levrek cekte kamışla hakkını versın @Ercüment abi

güzel kamış 10-35 olsa tadından yenmezmıs 😀 10 25 nasıl bır aralık bılemedım sımdı . performansını beklıyoruz soyle 4 kıloluk bır levrek cekte kamışla hakkını versın @Ercüment abi

Bu sezon zor Enes artıkın hepsi havyarlı nerdeyse, vede göçü tamamlamak üzereler, Erkek dişiyide ayırt edemeyiz,
havalar ısındımı artıkın Trakya tarafında göç etmemiş yolunu şaşırana denk gelirsek oltama yakalanırsa amenna,

Atar10-25 diyiyor atarı ama kamış sert en ucu biraz ince çok zorlamadan 40-50 gr kadar atacağını tahmin ediyorum, çünki çeker değeri bayağı yüksek 25 lb -11 kg,
bir ara kıyıdan sade kurşunla deneyip yazarım.
Gerçi düşük atarlı başka spin kamışlarla yazılan değerlerinin çok üstünde ağırlıkta attıklarım oldu, kırılma falan olmamıştı,

hayırlı olsun Ercüment Abi. bol trofeli avlara nasip olsun. kullandıktan sonraki görüşlerini bekliyorum. f/p üzerinden özellikle.
Teşekkürler İbrahim.
öyle ahım-şahım bir kamış değil alt tarafı 110 Türk liralık, bütçeme göre ve toplandığında boyu 75 cm olup seyahatlarda motorda rahat taşırım diye aldım.

Son düzenleme:
Teşekkürler İbrahim.
öyle ahım-şahım bir kamış değil alt tarafı 110 Türk liralık, bütçeme göre ve toplandığında boyu 75 cm olup seyahatlarda motorda rahat taşırım diye aldım.
Abi şöyle kullanda ona göre bir değerlendirip burada paylaşırsan iyi olur.Bende gözüme kestirmiştim bu kamışı yazları tatil için değerlendirmeni bekliyorum.

Adam'lara en sonda yazdım siparişimi göndermezseniz sizi Saraya şikayet edecem diye
şiparişi hemen gönderdiler başlarına bela almamak için!😀😀😀

havalı boru koruması içinde !
Z9QgBZ.jpg

NZg605.jpg

G92QO2.jpg

Güzel kamışa benziyor
kapalı boyu 75 cm
açık boyu 2,70
ağırlık 163 gr

70 mm pimaştan taşıma borusu'nuda yaptıkmı motorda seyahatlarda rahat-rahat taşıyacağım.🙂

ilgilenen arkadaşlar için de link!
(link)
Kamis kaliteliye benziyor, sert mizacli kamissa eger ona gore bende alabilirim, sizden haber bekliyorum 🙂

Ben bu markayı aldım gayet güzel gerçi parmakları kapanmıyor çok hızlı geldi ama ayni markanın kapanabilen modeli olabilir eger elleriniz çok küçük değilse xl alın cinlilerin beden kalıpları bize göre küçük
(link)

Abi şöyle kullanda ona göre bir değerlendirip burada paylaşırsan iyi olur.Bende gözüme kestirmiştim bu kamışı yazları tatil için değerlendirmeni bekliyorum.
Kamis kaliteliye benziyor, sert mizacli kamissa eger ona gore bende alabilirim, sizden haber bekliyorum 🙂

Kamış fiatına göre bence iyi
nekadar para okadar köfte işi gibi!

ele iyi oturuyor
sertlik ortanın üstü
hafif'te, gözle incelememde herhangibir kusur göremedim,
en büyük yüksük'ü mıknatıs tutuyor yani demir, öteki yüzükleri mıknatıs tutmuyor ne metal olduğunu bilemedim.
2.cm kadar birleşme yerlerinde boşluk kalıyor erkek olanı tam sokarsan otursun diye birdaha hayatta parçaları sökemezsin,

4 parçalı olması beni daha çok cezbetti, seyahatlarda motorda rahat taşırım diye, 2 parçalılar motorda direk gibi duruyor!

şimdi şöyle bir durum var bana göre iyi görünen kamış başka birine iyi görünmeyebilir,
ben nekadar kendimce bana göre iyi dersem , alındığında benim yüzümden alınıp, beğenilmezse onuda bilemem.
sonra ben üzülürüm,
kimseyi malzeme konusunda yanıltmak istemem, bakın makina-kamış konusunda hiçbir tavsiyem olmuşmu birine , kimseye olmadı! Özelden sorulduğu halde
o yüzden alın veya almayın diyemem,
alacak olan kendi karar vermeli bence !

Back