Aliexpress

Bir tane aldım ama gelmeyen tek ürün o oldu maalesef. Anlaşmazlık açtım. Tabi yazma sebebim bu değil. İp misina için konuşursak 8 ipli japon markalarından alırsanız çok övülüyor bu ürünler. Yine ip misina için multi renk almanızı tavsiye ederim. Her 10metrede bir renk değişimi olduğu için mesafenizi ölçebiliyorsunuz ek alet olmaksızın. Yorumlara bakarak ve özellikle ikinci geribildirimlere bakarak alırsanız daha doyurucu bilgi edinirsiniz. Ek geribildirimler ya kullananlara sorulan sorulara cevap olarak yazılıyor ya da alıcı ürünü kullandıktan sonra performansını yazıyor bu yorumlarda.

Kendimden alıntı yaparak yazayım. Biraz önce gelmeyen tek ürünüm ip misina da geldi. Çinli kardeşlerimizin günahını almayım. Şuana kadar tüm alışverişlerimde zaiyat sıfır. Bozuk çıkması ya da ürün anlatıldığı gibi olmaması nedeniyle açtığım tüm anlaşmazlıklarda da tam para iadesi aldım. Sadece biraz geç geliyor bazen. Şimdi 7000'lik makinamı bekliyorum.

Makine tutma mekanizması aliexp den alınan bir kamışımda aynısı vardı sanırım sizde ordan temin ettiniz. tebrikler eline sağlık

Teşekkürler!
Evet ali'den aldım.👍
fiatıda 70 sent'ti hatırladığım kadarınla.

Devrem beni hiç şaşırtmıyorsun,imalat,
üretim deyince aklıma ilk sen geliyorsun..
Bunu yapar diyorum.
ve seni tek geçiyorum.

Evallah Devrem Sağolasın.🙂

Kendimden alıntı yaparak yazayım. Biraz önce gelmeyen tek ürünüm ip misina da geldi. Çinli kardeşlerimizin günahını almayım. Şuana kadar tüm alışverişlerimde zaiyat sıfır. Bozuk çıkması ya da ürün anlatıldığı gibi olmaması nedeniyle açtığım tüm anlaşmazlıklarda da tam para iadesi aldım. Sadece biraz geç geliyor bazen. Şimdi 7000'lik makinamı bekliyorum.

Hayırlı olsun,
yakında oda gelir olta makinalarını çabuk gönderiyorlar!😉

Hayırlı olsun,
yakında oda gelir olta makinalarını çabuk gönderiyorlar!😉
Ercüment Abi biliyosun senin daha önce aldığın makinadan aldım. 7000'lik olandan. O 7000'lik makinanın kullanım alanları nereler. Ezbere aldım inan. Yeni başladım balığa.

Back