Dün kurşun arkası bir kaç rapalayı denedim.Dümdüz aksiyon almıyordu ancak balık aldım.Acaba dipte yoğun akıntıda aksiyon mu alıyor orasını anlayamadım
Hocam hangi rapalalari alıp denediz fotoğraf veya link Var mi
Dün kurşun arkası bir kaç rapalayı denedim.Dümdüz aksiyon almıyordu ancak balık aldım.Acaba dipte yoğun akıntıda aksiyon mu alıyor orasını anlayamadım
Ben dün kullandım bunlar yozuri pins minnow kalıbı tam boğaz rapalası ama aksiyon almıyor.Dipte akıntıyla alıyor olabilir ben balık aldımBunu kullanan arkadaşlarım var ağırlık boy kalıp fena durmuyor aldım ama daha elime ulaşmadı ama geri dönüşler fena değil
Linki varmı wlure diye arattım farklı boy ve gramajları varBunları zamanında alıp kullandım fena değiller yüzüşüde güzel zamlanmış ama aksiyon iyiydi hatta elimde bir iki tane kaldı diye hatırlıyorum
Aynen yo zuri pina minnow kalıbı bende baya merak ettim hatta kullananlar baya da övdüler ama bakalımBen dün kullandım bunlar yozuri pins minnow kalıbı tam boğaz rapalası ama aksiyon almıyor.Dipte akıntıyla alıyor olabilir ben balık aldım
Ya bu link atmayı birtürlü beceremiyorum 🙂 cepten ama bakayımLinki varmı wlure diye arattım farklı boy ve gramajları var
Yapmaaaa Enez. Daha yeni gömdüm 100 Tl 🙂o zaman biraz acılış yapayım
(link) storm sinking pencil bait türkiye fiyatı 60 cıvarı