kaça almıştınız kaça geldibana en son dün ürün geldi 100 tl ye aldıgım bır sey bılmıyorum ne olacak bakıyoruz
100₺ ye vergi uygulammmaz açma kapama ücreti 5₺ gelir o da önemli diil bence.Aynı ürünü burda 200₺ ye alacğıma 105₺ hala makulkaça almıştınız kaça geldi
Yerli satıcı pek sevinmesin bu rakamlar onların şişirmesi yanında yine de ucuz kalır
Benim dış sesim : EVET kalmış hemen doldursunlar , geç kalmasınlar ... 🤣🤣🤣Damat (iç ses): Vatandaşın kulağının arkasında küçük bir boşluk mu kalmış sanki!!!
105 liraya 5 küsur lira açma kapama ücreti ödenir lakin benim yolda olan 60 centlik 1 dolarlık 2 dolarlık siparişlerim var. Ben teslim almayı düşünmüyorum. Geri dönsün. Distupe açarım diye düşünüyorum.100₺ ye vergi uygulammmaz açma kapama ücreti 5₺ gelir o da önemli diil bence.Aynı ürünü burda 200₺ ye alacğıma 105₺ hala makul
Dispute açtığınızda kendi zararınızı kurtarırsınız belki ama cezayı yanlış tarafa kesersiniz.105 liraya 5 küsur lira açma kapama ücreti ödenir lakin benim yolda olan 60 centlik 1 dolarlık 2 dolarlık siparişlerim var. Ben teslim almayı düşünmüyorum. Geri dönsün. Distupe açarım diye düşünüyorum.