Aliexpress

25 şubatta aldığım jigler geldi. Daha denemedim ama güzel görünüyorlar. Deneyip görecez işe yarar umarım.
967a8a9f4e423436f43622824b6c7679.jpg
118d346e32b2dc789f79cf5cf6dbbe38.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hobidaş bu marka replika jigler yapıyor şekil şemal çok iyi. Ben de slow jig ürünlerinden almıştım aksiyonları gayet iyi replika oldukları için ama dış kaplaması cok cok narin ve en ufak taş temasında normalden fazla yaralanma oluyor. Tavsiyem şeffaf ve sert olmayan bişeylerle kapladıktan sonra kullanmandır. Selamlar.

Hobidaş bu marka replika jigler yapıyor şekil şemal çok iyi. Ben de slow jig ürünlerinden almıştım aksiyonları gayet iyi replika oldukları için ama dış kaplaması cok cok narin ve en ufak taş temasında normalden fazla yaralanma oluyor. Tavsiyem şeffaf ve sert olmayan bişeylerle kapladıktan sonra kullanmandır. Selamlar.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Şeffaf streç film gibi bişey mi yoksa vernik gibi bişeyle mi kaplayayım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şöyle ki şu an ben Cadence taş vernik diye bi ürün var onu kullanıyorum su bazlı ama 3 kat uygulanması gerekiyor ve her bir kat 24 saatte taşlaşıyor. Tam koruma sağlıyor suyla temasda ama darbeye karşı gevrek bir dokusu olduğu için beklediğim korumayı elde etmiş değilim ama pik döküm dayanıklılığını da beklemek doğru değil lakin ömrünü uzatıyor mu rapalanın ve jigin; evet. Kullanımı kolay. Ayrıca aynı ürünün 3 farklı renkte glow boyası da var glowlu olsa iyi olur dediğim jiglerimde kullanıyorum onu da kullanıyorum gerektiğinde en son bu taş verniği sürüyorum sulu boya fırçasıyla güzel oluyor.

Arkadaşlar bilenlerrr ve bilmeyenlerrr...
Aliexpress'den jig kamış ve makina ürünlerini genelde satın alıyorum ve kargo takiplerini 17Track sitesinden yapıyorum öneririm ayrıca gözlemlediğim kadarı ile R ile başlayan kargo takip numaraları eve elden teslim ediyorlar ancak diğer harfler ile başlayanları kapının önüne bırakıp gidiyorlar bu durumu PTT elemanına sorduğumda evet dedi R harfi ile başlayanlar elden teslim diğerlerini zile bile basmıyoruz kapı açıksa posta kutusuna değilse ki genelde kapının önüne genelde bırakıyoruz

Arkadaşlar bilenlerrr ve bilmeyenlerrr...
Aliexpress'den jig kamış ve makina ürünlerini genelde satın alıyorum ve kargo takiplerini 17Track sitesinden yapıyorum öneririm ayrıca gözlemlediğim kadarı ile R ile başlayan kargo takip numaraları eve elden teslim ediyorlar ancak diğer harfler ile başlayanları kapının önüne bırakıp gidiyorlar bu durumu PTT elemanına sorduğumda evet dedi R harfi ile başlayanlar elden teslim diğerlerini zile bile basmıyoruz kapı açıksa posta kutusuna değilse ki genelde kapının önüne genelde bırakıyoruz
Eğer sorun teşkil etmiyorsa işyeri adresini verin.İşyerlerine genelde takipsizde olsa elden teslimat yapıyorlar.Bütün dağıtıcıların bir bölgesi var ve dolayısıyla genelde aynı eleman gelir.Biz gelen elemana ikramlarda bulunuyoruz (çay,kahve vs...) bir süre sonra onlarda mutlu oluyor zaten ve yeri geliyor sizin adınıza kargolarınızı takip edip bilgide veriyorlar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün AliExpress den aldığım iki farklı ürün elime ulaştı. İkisi de takipliydi ama herhangi bir ücret talep etmediler. Hatta birisini gümrükte açmışlar üzerinden kontrol edilmiştir yazılı bir kağıt vardı.

Back