Ceymar 40 yerine Çinden şu aleti alsam mağaza indirimiyle (27TL indirim) 178 TLye geliyor ,Sizce değer mi Yoksa o fiyata burdan muadili sağlam makine alınır mı ?
90071 dosyayı görüntüle
Ceymar 40 yerine Çinden şu aleti alsam mağaza indirimiyle (27TL indirim) 178 TLye geliyor ,Sizce değer mi Yoksa o fiyata burdan muadili sağlam makine alınır mı ?
90071 dosyayı görüntüle
(link)
Yetişmemiş olabilir. Yarın gelir diye düşünüyorum.Arkadaşlar bir konuda yardımınızı taleb ediyorum kargom dağıtıcıya teslim edildi diye PTT kargo takipte çıktı sonra PTT işlem merkezini aradım bugün saat 19:00 a kadar kargonuz gelecek dediler.
Daha sonra kargom gelmedi gelmediği gibi PTT kargo takip sitesinde bir anda şöyle bir yazı çıktı ; "send item out for physical delivery (inb)" diye bu nedemek benim kargomu hiç mi ettiler kargocu böyle birşey olamaz çünkü takipli ve benim adıma nedir lütfen yardımcı olabilirmisiniz lütfen?
anladığım kadarı ile dağıtıcıya verildi yazısı bu!!
kargo nerde o zaman beğendi ve aldı herhalde kargocu zaten bu olursa sadece bizim ülkemizde olur 🙂
İnanmayın indirimlere! Daha dün alışveriş yaptım, baktım bugün fiyatları yükseltmişler, indirim günlerinde de aldığım fiyatlara getirecekler.Aliexpress'in yaptığı en sağlam indirim dönemi başlıyor. Bu ayın sonunda, satıcı indirimleri + kuponlar nerdeyse 1/3 oranında kar sağlıyor.