Aliexpress

Tavsiye üzerine aldığım bu 7000 lik makineyi 1 senedir kullanıyorum (kurşun arkası, çapari) gayet memnunum tavsiye ederim
Yoğun kullanmama rağmen en ufak bir problem çıkarmadı.

(link)
abi bu çok iyiymiş , ağırlığı da 430 gram.

kaç mm ip sardın , kurşun arkası 170 metreye yakın atmıştın bu o makina mı?

Arkadaşlar bir konuda yardımınızı taleb ediyorum kargom dağıtıcıya teslim edildi diye PTT kargo takipte çıktı sonra PTT işlem merkezini aradım bugün saat 19:00 a kadar kargonuz gelecek dediler.
Daha sonra kargom gelmedi gelmediği gibi PTT kargo takip sitesinde bir anda şöyle bir yazı çıktı ; "send item out for physical delivery (inb)" diye bu nedemek benim kargomu hiç mi ettiler kargocu böyle birşey olamaz çünkü takipli ve benim adıma nedir lütfen yardımcı olabilirmisiniz lütfen?

anladığım kadarı ile dağıtıcıya verildi yazısı bu!!
kargo nerde o zaman beğendi ve aldı herhalde kargocu zaten bu olursa sadece bizim ülkemizde olur 🙂
yetiştirememiştir belki , dağıtıcı en kötü yarın getirir.ama benim tahminim bugün teslim ederler.

Geçenlerde aldığım şu ipten arkadaşımda alacaktı ama 0.14 lüğü bitmiş 0.10'da sadece gri renk kalmış sonra amazon'da gördüm aynı ipi 20 dolardan satıyorlar adamlar toplamışlar hepsini amazonda kâr ederek satıyorlar (link) (link)

Yazmayayım yazmayayım dedim ama kendimi tutamadım.
Arkadaşlar yahu bu nedir?

"Kargo nerde o zaman? Beğendi ve aldı herhalde kargocu. Zaten bu olursa sadece bizim ülkemizde olur" !!!!

En ufak bir aksilikte kendi ülkemizi kendi insanımızı acımasızca karalamanın amacı nedir?
İnsanlarımız için hırsız, İş güzar, üçkağıtçı demeye getirmek de nedir?

Ya bu cümle --> Sadece bizim ülkemizde olur!

Evet dünyanın geri kalanının hepsi namus abidesi.
O yüzden Amerikanın Avrupanın mahkemeleri, hakimleri boş boş oturuyor, hapisanelerinde 1 tane bile mahkum yok.
Nede olsa bu tip işler onlarda olmaz.

AYIPTIR YAHU. BİN KERE DE AYIPTIR, YÜZBİN KERE DE AYIPTIR.

Evet bu ülkede hatalı insanlarda var ama bir o kadar hatta kat be kat fazlası onurlu şerefli namuslu insanları var bu ülkenin.
Lütfen ülkemizi insanımızı bu kadar kolay karalamayalım.
Yazık.
Umarım mesaj sahibi bu hatalı mesajını en kısa sürede düzeltir.

--------
Forumun amacına çıktığımın farkındayım ve hepinizden bu sitem yazısı için özür diliyorum.

abi bu çok iyiymiş , ağırlığı da 430 gram.

kaç mm ip sardın , kurşun arkası 170 metreye yakın atmıştın bu o makina mı?
0.16 mm 300 m civarında ip altında dolgu var
130 m civarında bir atış yapabiliyorum ancak o diğer makinemdi sanıyorum. Bu makine ile de ona yakın mesafeler oluyor.

Tavsiye üzerine aldığım bu 7000 lik makineyi 1 senedir kullanıyorum (kurşun arkası, çapari) gayet memnunum tavsiye ederim
Yoğun kullanmama rağmen en ufak bir problem çıkarmadı.

(link)
Bu makine güzele benziyor ama sipariş sayısı çok az gibi geldi,sorun olur mu acaba ?

Bu makine güzele benziyor ama sipariş sayısı çok az gibi geldi,sorun olur mu acaba ?
Bu makineyi aldığım firma, problemsiz geldi. Ayrıca AliExpress te zaten problem olmaz, Ürün gelmez kırık eksik vb tüm problemlerde paranızı AliExpress anında iade eder. Yani hiç bir şekilde problem olmaz. Bu arada indirim kuponları da var daha uyguna alabilirsiniz.

Back