Aliexpress

Kargom ayın 16 sında saat 19:01 de dağıtıcıya zimmetleniyor. Aynı gün saat 19:06 da teslim edilemedi notu düşülüyor. Yani dağıtıma çıkarılmıyor.

Ayın 17 si sabah saat 08:53 de Ptt işyerinde bekliyor notu düşülerek beklemeye alınıyor.

2 gün sonra ayın 19 unda saat 10:29 da ise aranılmadı denilerek İADE ediliyor.

Ben ayın 20 sinde teslim almak için gittiğimde kargonun geri döndüğünü öğreniyorum.

Anladığım kadarıyla yeni yıldırma taktikleri: dağıtıma çıkarma ve hemen 2 gün içinde aranılmadı diyerek iade et.27CA5DD4-DC8C-4063-93AB-0A7635E74E82.jpeg 27CA5DD4-DC8C-4063-93AB-0A7635E74E82.jpeg

Kargom ayın 16 sında saat 19:01 de dağıtıcıya zimmetleniyor. Aynı gün saat 19:06 da teslim edilemedi notu düşülüyor. Yani dağıtıma çıkarılmıyor.

Ayın 17 si sabah saat 08:53 de Ptt işyerinde bekliyor notu düşülerek beklemeye alınıyor.

2 gün sonra ayın 19 unda saat 10:29 da ise aranılmadı denilerek İADE ediliyor.

Ben ayın 20 sinde teslim almak için gittiğimde kargonun geri döndüğünü öğreniyorum.

Anladığım kadarıyla yeni yıldırma taktikleri: dağıtıma çıkarma ve hemen 2 gün içinde aranılmadı diyerek iade et.102122 dosyayı görüntüle 102122 dosyayı görüntüle

Alt yapıyı hazırlamadan uygulama hayata geçirilirse bu tip sonuçların ortaya çıkması çok doğal.

Milyonlarca kargonun iş yükü 20, 30 hadi bilemedim 100 çalışanın üstüne bırakılırsa olacağı bu.

TRY 29.26 11%OFF | LTHTUG 2020 yeni balıkçılık cazibesi en kaliteli Pesca Assassin 99mm 14g 17g AR-C uzun döküm Minnow sert yem levrek Pike somon
(link)

Shimano Exsence Silent Assassin 99F kopyası, yüzüşü atış mesafesi güzel,içinde yaylı arc atış sistemi mevcut.
Boyası güzel ve koruyucu kaplama yapmışlar.

Siparişim 13.12.2019 da İstanbul'a ulaştı. Ama o günden beridir yaklaşık 8 gündür, hiç bir hareket olmadı.
Kargo takipten devamlı bakıyorum. Ya gümrükte yada Ptt de olduğu gibi duruyor.

Çin'den 4 günde gelen ürün, Türkiye içinde 8 güne teslim edilemedi. Sizlerde de aynı sorunlar vardır muhakkak.

Sebebi belli. 11.11 yoğunluğu ve alt yapı yetersizliği.

Her gelen kargoya vergi uygulamaya kalkmadan önce, bu kadar kargonun işlemini kaldırabilecek alt yapıyı oluşturmazsanız olacağı buydu.

Kargomuzu almak için Damada Küçük Altın taktığımız yetmedi, birde üstüne belirsiz teslimat tarihleri çıktı.
benim paketide tutuyorlardı bugün mesaj attım dönüş yaptılar gönderiyi fiyatlandırma yapamadıkları için tutuyorlarmış benden sipariş bilgilerini istediler fiyatını ibraz ettim vergilendirip gönderecekler

benim paketide tutuyorlardı bugün mesaj attım dönüş yaptılar gönderiyi fiyatlandırma yapamadıkları için tutuyorlarmış benden sipariş bilgilerini istediler fiyatını ibraz ettim vergilendirip gönderecekler

Bende takip ekranında” Arrived to İstanbul” yazıyor. İstanbula ulaştı demek direk çevirisi.

İstanbul Pim’i (Posta işleme merkezi) aradım.
Kargo takip sayfasında yazanın anlamı İstanbul’a vardı değilmiş.
Çin’den çıktıktan sonraki işlem merkezine ulaşınca İstanbula vardı şeklinde gösteriyormuş ekranlar. Kargo hala Türkiye ile Çin arasında bir yerde.

Son düzenleme:
İş yapar mı bu suüstüler ne dersiniz?
@Abdullah SÜRÜCÜ ve diğer üstadlar.

(link)

Bende takip ekranında” Arrived to İstanbul” yazıyor. İstanbula ulaştı demek direk çevirisi.
İstanbul Pim’i (Posta işleme merkezi) aradım.
Kargo takip sayfasında yazanın anlamı İstanbul’a vardı değilmiş.
Çin’den çıktıktan sonraki işlem merkezine ulaşınca İstanbul'a vardı şeklinde gösteriyormuş ekranlar. Kargo hala Türkiye ile Çin arasında bir yerde.

13/12/2019 - 06:15:00 Item arrived to Istanbul
28/12/2019 - 15:50:11 PTT İşyerine Girdi. Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı

Item arrived to Istanbul / Kargo Istanbul'a ulaştı.
Yukarıda yazmıştım. Bu ibareyi gördüğünüzde İstanbul'a ulaşmış olmuyormuş.

Benim kargo ayın 13'ünde İstanbul'da gibi gözükse de gerçekte 28.12.2019 da Türkiye'ye girdi.
Ptt kargo takip sayfasında doğrulanmış oldu bu bilgi.

13/12/2019 - 06:15:00 Item arrived to Istanbul
28/12/2019 - 15:50:11 PTT İşyerine Girdi. Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı

Item arrived to Istanbul / Kargo Istanbul'a ulaştı.
Yukarıda yazmıştım. Bu ibareyi gördüğünüzde İstanbul'a ulaşmış olmuyormuş.

Benim kargo ayın 13'ünde İstanbul'da gibi gözükse de gerçekte 28.12.2019 da Türkiye'ye girdi.
Ptt kargo takip sayfasında doğrulanmış oldu bu bilgi.
İstanbul'a vardı şeklinde gösterdiği doğru olanı. Hatta bazı sitelerde hangi gün ve sefer sayılı uçakla geldiği de görünüyor. Ürünler İstanbul'a indikten sonra PİM'deki ilk işlemden sonra TR'de takip başlayabiliyor. Uçaktan iniş ve PİM'deki ilk işlem arasında kargolarımız birkaç hafta Türkiye'de yatıyorlar. Durum budur.

Destination Country, Item arrived to Istanbul

Ayın 22sinde bende de bu aşamada kaldı. Bakalım ne zaman alabilecegiz.

(link)

şu misinayı deneyen oldu mu ? ince takımla yüksek gr kurşun atımı sağlıyormuş

Dosyalar

• fline.PNG
    fline.PNG
    291 KB · Okunma: 55
Back