Aliexpress

Samsun için aldık bakalım inşallah yazın attığım da verim alırım. Renkler doğru seçim değil mi ?

Ürün Link: TRY 7.64 40%OFF | 10 adet/grup Wobbler balıkçılık cazibesi 75mm 2.2g kolay parlatıcı Jig Swimbait yapay çift renkli silikon yumuşak yem sazan bas Lures
(link)

Dosyalar

• Screenshot_2020-01-03-02-23-02-916_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2020-01-03-02-23-02-916_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    29.9 KB · Okunma: 113
Konuyu görünce sorayım dedim. Bende linkte ki mağazadan sipariş vereceğim. Merak ettiğim meps aglia nasıl bir marka. Marka takıntım yok ama mepsleri çok seviliyor diye biliyorum. Nırmalde 3-4 numaraları 15-25 lira arasında iken burada yaklaşık 5 adeti 25 lira olarak görüyorum. Merak ettiğim aglia marka hangi ülke menşeili ve acaba orijinal midir? Bilgisi olan var mı?

(link)

@İshak S..
ben almıştım, Bunlar çakma ürün. Orjinallere göre daha büyük olmasına rağmen daha hafif. Irmakta akarsuda iş yapmıyor, gölde belki yapabilir.

Teşekkür ederim hocam sağolun, bende çok şaşırdım az önce baktım hatta, tanesini 45 liraya bile gördüm. 5 tanesi 25 lira olunca merak ettim. Numaradan kaynaklı mı acaba ağırlık mevzusu hocam? Yani diğerlerine nazaran daha büyük ama daha hafif demişsiniz ya ona istinaden soruyorum.

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun iğne kısımlarını ve halka kısmınınn sahteye giriş yerlerine japon dök veya direk yapabiliyorsan vernik at bir kat daldır çıkar as kurusun becerevilirim dersen epoksi folyoları dökülüyor ve su alıyor onun haricinde aksiyonu güzel levrek baracuda skoru oldu
Hangi vernigi kullanabiliriz hocam tavsiyeniz nedir ?

Siparişi gectik bakalım. Umarım aksiyonlari iyidir.

TRY 85.53 53%OFF | SeaKnight SK008 uzun döküm Minnow 20g 125mm balıkçılık Lures Wobblers Minnow 0.3-0.9M sert yem balıkçılık aksesuarları 8 renkler
(link)
d099933102b2c5b3549e967648e6f36c.jpg
Ürünler geldi. 14.7 TL vergi çıktı. Gayet güzel gözüküyorlar. Deneyelim aksiyonu bi görelim bakalım

Dosyalar

• IMG_20200108_114209.jpg
    IMG_20200108_114209.jpg
    27.6 KB · Okunma: 121
Son düzenleme:
Aliexpress her üründe geçerli 30 TL Net indirim. (5 USD)

Aliexpress Siparişlerinizi vermeden önce bir deneyin derim.

Öncelikle Aliexpress mesaj kutunuzu kontrol edin.(Mobil sürümde var galiba, telden bakın.)
Resim 1 en üstte solda Activity Yazıyor ona girince. Invite friends çıktı bende.
Yani arkadaşlarını davet et. Arkadaşına 19 USD sana 5 USD hediye yükleyelim yazıyor.

Zaten sipariş verecektim o yüzden denedim.
Eşimin adına hesap açtım. (3. Resimdeki linki kullanarak)

Yeni hesap davetiye ile açıldığı için Direk Aliexpress Kuponu yüklendi.
Yeni hesaptan Balıkçı Pensesi aldım. Fiyatı 54 TL Fakat net ödenen 30 TL. (Resim No: 4)

Davet ettiğim hesap sipariş verdiği içinde (2. Resmin en altına bakın) benim hesabıma 5 USD (yaklaşık 30 TL) yüklendi.
Bu 5 USD ile de 90 TL olan Gripper'ı 60 TL ye sipariş verdim.

Bu yüklenenler "Select Coupon" değil. Yükelenen kuponlar direk "aliexpress kuponu" olduğu için tüm alışverişlerde geçerli.
Ama minimum harcama limiti var. Bu limit kuponun üzerinde belirtiliyor. Örneğin 50 TL, 60 TL üzerinde sipariş verince kullanabiliyorsunuz. (Kendi hesabım için geçerli)
Bu seviyede alışverişiniz varsa kesinlikle işe yarıyor.

Yeni açılan hesaba 3 Kupon yüklendi. Telefondan ekran resmi aldım ancak ikisi çıkıyor. (Resim No :5)

1 - 23.98 TL lik kupon. oda 1 günlük geçerlilik süresi var. Alışveriş miktarı 29,97 TL ve üzeri olunca kullanılıyor.
2 - 17,98 TL lik kupon. 30 gün geçerli. Alışveriş miktarı 59,93 TL ve üzeri olunca kullanılıyor.
3 - 11.99 TL lik kupon ama nedense kullanım yüklendikten bir kaç saat sonra bitti. Alışveriş miktarı 17,98TL ve üzeri olunca kullanılıyor.

Eşiniz adına arkadaşınız adına hesap açıp alışverişlerinizde kullana bilirsiniz.

Yada burada iki kişi karşılıklı anlaşıp yeni hesap açıp yaralanabilir. Olasılık çok.

Ha sıfırdan yeni hesap açan olur ve hayra girmek isterse benim davet kodumu kullanabilir 🙂

(link)

Dosyalar

• Resim 1.jpeg
    Resim 1.jpeg
    53.5 KB · Okunma: 10
  • Resim 2.jpeg
    Resim 2.jpeg
    51 KB · Okunma: 10
  • Resim 3.jpeg
    Resim 3.jpeg
    31.3 KB · Okunma: 9
  • Resim 4.jpeg
    Resim 4.jpeg
    31.2 KB · Okunma: 9
  • Resim 5.jpeg
    Resim 5.jpeg
    38 KB · Okunma: 9
Son düzenleme:
Levrek için almış olduğum 11 cm / 22 Gr ve top arkası için almış olduğum 5,5 cm' lik silikonlar geldi hepsi kaliteli gözüküyor herhangi bir plastik kokusu yok iğneler kaliteli gözüküyor ihtiyacı olana yardımcı olması için linki aşağıda paylaşıyorum.

(link)

Dosyalar

• IMG_0831.JPG
    IMG_0831.JPG
    38.6 KB · Okunma: 81
Back