Aliexpress

Ben 5-6 dolar fiyat yazdırtıyorum üstüne 17.5 TL çıkıyo vergisi hep. Bununda Wtd aksiyonu güzel sezonda denicem lüferde çalışırsa yazarım yine buraya
received_3709778689115469.jpeg

XTS Official Store.Aynı ürünü satan farklı mağazalarda var araştırmakta fayda var

(link)

bir kumar oynadık ve aliexpres'ten bu makineden aldık. sanki çok balık tutuyormuşuz gibi ha bire makine yem falan alıp duruyoruz. neyse bu alet shimano kopyasıymış. tabii orjinali 20 bin tele falan olduğu için görme şansım olmadı ama bu makine çok hoşuma gitti. geçenlerde okuma alaris 65 almıştım, ondan çok daha güzel geldi bana. ne kadar dayanıklıdır zaman içinde göreceğiz bakalım. yüzde 20 vergiyi peşin ödedim teslimatta ayrıca ödeme yapmadım.

Aliexpres’ten igne ve halka alip memnun olan var mi? Dayanikli bi igne tavsiyesi olan var midir?

Aliexpres’ten igne ve halka alip memnun olan var mi? Dayanikli bi igne tavsiyesi olan var midir?
Hocam Şahsi fikrim eğer kargo bedava seçeneği yok ise pahada bu kadar ucuz ürünleri yurtdışından getirtmek daha pahalıya geliyor. Ürünler çok az fiyatlı olduğu için birim başına düşen kargo ücreti ile buradan aynı ürünlerin iyi markasını almak mümkün olabilir. Son olarak gümrükte istatistiki kıymet uygulaması var. Yani düşük fatura gösteriminden haberdarlar. herhangi birinin 5 dolar gösterdiği ürün için hayır kardeşim bu ürünün değeri 45 dolar sen bunun için gerçekten 5 dolar ödemiş olsan bile ben vergisini 45 dolar üzerinden hesaplarım diyebilirler.

Kayhan hocam bende baktım bir arada güvenemedim. Bkk 62 ua aldım kampanyaya denk getirip güzel iğne.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayhan hocam bende baktım bir arada güvenemedim. Bkk 62 ua aldım kampanyaya denk getirip güzel iğne.

Bizim burda ki baliklar bkk 62’yi tel gibi dumduz edip elimize verdiler.. baya igne denedik, tek acilmayan aliexpresten zamaninda aldigimiz ‘Tuya’ marka papagan igneydi.. shout’a cok guveniyordum ancak tahmini 4-5 kilo arasi hircin bir levrek igneyi dumduz ederek gitti.. balik kalama alirken bi kafa atarak igneyi aciyor.. ne yapcagimizi sasirdik.. bu sezon kacirdigim baliklar igne yuzunden gitti hep..

Bizim burda ki baliklar bkk 62’yi tel gibi dumduz edip elimize verdiler.. baya igne denedik, tek acilmayan aliexpresten zamaninda aldigimiz ‘Tuya’ marka papagan igneydi.. shout’a cok guveniyordum ancak tahmini 4-5 kilo arasi hircin bir levrek igneyi dumduz ederek gitti.. balik kalama alirken bi kafa atarak igneyi aciyor.. ne yapcagimizi sasirdik.. bu sezon kacirdigim baliklar igne yuzunden gitti hep..
Hocam onlarin balık olduğuna eminsiniz demi 🙂 Banada tuya demişlerdi araştırdığımda ama satışı yoktu. Facebook'ta grup var aliexpres balık malzemeleri için oraya sorun isterseniz.

(link)

Back