Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Balığı aldım fakat iğnemin son durumu bu daiwa vertice 120f orjinal iğne. 5-6 kg lik bir levrekte değil tahmini 2.5-3 kg levrek kıyıya alana kadar iğnelerin çoğunu yamulttu. Bu sahteye önerebileceğiniz kaliteli bir dayanıklı iğne var mı acaba ?
Bkk fangs 62 ua kullanabilirsiniz.. 4kg’a kadar sorun yasamadik.. baligin sahteye nasil saldirdigi ile de ilgili biraz tabi.. bazen delisi denk gelir ve igneyi dugum yapip gider..

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bkk fangs 62 ua kullanabilirsiniz.. 4kg’a kadar sorun yasamadik.. baligin sahteye nasil saldirdigi ile de ilgili biraz tabi.. bazen delisi denk gelir ve igneyi dugum yapip gider..
Avcılıkta avın da bir şansı olmalı😉

Saki

Yeni Üye
Adı
SAKİ
Kan Grubu
A Rh Negatif
Onlarin cogu patates cikti, iciniz rahat olsun :) dugum yapip elimize verdi levrekler.. cogu igne malesef tek baliklik oluyor.. daha acilmayan igne olmadi.. sezonunda balik cok agresif oluyor..
Daiwa Vertice SSR 120F orjinal iğnelerini 2. değiştirişim 2.5-3.5 kg arası tüm levrekler iğne yapısını bozuyor esnetiyor mecbur değişiyoruz. 4 kg ve üstü levrek direk açıyor iğneyi. Kaliteli ekipman kullanıyoruz, iğne için 2-3 kg levreğe kalama vermek saçma geliyor. Orjinal iğne gramajında yeni iğne aramaya başlad fakat kurduğunuz bir cümle var "çoğu iğne malesef tek balıklık oluyor" bu cümle arayışımı sonlandırıp kqderime boyun eğmeme sebep olacak galiba 😂

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Daiwa Vertice SSR 120F orjinal iğnelerini 2. değiştirişim 2.5-3.5 kg arası tüm levrekler iğne yapısını bozuyor esnetiyor mecbur değişiyoruz. 4 kg ve üstü levrek direk açıyor iğneyi. Kaliteli ekipman kullanıyoruz, iğne için 2-3 kg levreğe kalama vermek saçma geliyor. Orjinal iğne gramajında yeni iğne aramaya başlad fakat kurduğunuz bir cümle var "çoğu iğne malesef tek balıklık oluyor" bu cümle arayışımı sonlandırıp kqderime boyun eğmeme sebep olacak galiba 😂
Az once 200 tane tuya igne aldim yedege.. o kolay kolay acilmiyor.. ama biz de genelde degistiriyoruz, tek balik icin hemen her seferinde yeniliyoruz.. balik sahtenin ucundayken gittiginde gelen o bosluk hissi malesef cok igrenc :)

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Az once 200 tane tuya igne aldim yedege.. o kolay kolay acilmiyor.. ama biz de genelde degistiriyoruz, tek balik icin hemen her seferinde yeniliyoruz.. balik sahtenin ucundayken gittiginde gelen o bosluk hissi malesef cok igrenc :)
Kayhan hocam tuya iğneyi nereden buldunuz? Birde aynı kalitede mi? Link paylaşırsanız çok sevinirim.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kayhan hocam tuya iğneyi nereden buldunuz? Birde aynı kalitede mi? Link paylaşırsanız çok sevinirim.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha once alip stoklamis olan bi arkadasdan aldim, elinde olanin hepsini topladik.. aliexpres’te yok malesef..

Pantolon

Yeni Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kairiki veya gosen ip misina almayı düşünüyorum fakat ürün orijinalliği kafamı karıştırıyor. Güvenilir bir satıcı tavsiyeniz var mıdır?