Aliexpressten Rover98 çakması :)

Hüseyin Selam,
İş güç çocuklardan zaman bulup balıkta geçirdiğimiz zaman kısıtlı. Balık ta yok artık denizde. Balık alma konusunda kendini kanıtlamış sahteleri bu yüzden tercih ediyorum.
Yok su alıyormu, yana batıyor mu, aksiyonu nasıl, erimi iyi mi filan fisman ...sorularını pass geçiyorum. Attığın sahteye güvenirsen balığı denk getirmek kalıyor geriye sadece 🙂
İyi sahte için iyi bir ip misina lazım. Rastgele

Selamlar.
Ben çok sakar biriyimdir kalamayı açmayı unutup kırdığım sahte oldu kaliteli o yüzden iyi sahteden 1 alıyorsam bunlardan 5 alıyorum 🙂
Henüz siftahımda olmadı o yüzden deneme yanılma safhasındayım hala 🙂
Şuan okuma bluefish 0,28 bir misina sarılı makinamda bana iyi gibi geldi ama tabiki ip misinaya geçiş yapıcam.

Bu arada başlıkta rover yerine tover yazmışım ksuura bakmayın. Düzeliyormu bilmiyorum . Pc den giriyorum ingilizce zaten düzeliyorsada moderatör ustalarım düzeltebilirse sevinirim 🙂

Öncelikle hayırlı olsun. Sanırım spin için tercih ettiniz ama 11 gram yazıyor erimde sorun olmaz mı?

suya koyduğunuzda düz bir şekilde duruyor mu ? erim konusunda rover 98 iyidir aslında agırlığına göre fiyatı 15 ile 20 tl arası ve su üstü cok kullanılmaz bilinen 2 renk favori zaten .. deneyin

[QUOTE="Spinlevrek, post: 385087, member: 82parasinçeği piyasa da yok mu?[/QUOTE]
var lakin bu konuda bir sey diyemem 1 rover parasina 5 tane ozellikle alışma surecinde ideal wtd ye alisinca rapala kopartma olayi en aza inince ima alsin isterse

Hayırlı olsun,
Bende aynısından bir süre önce almıştım, daha deneme fırsatım olmadı. Rover98 artık piyada olmadığı için dursun kenarda diye aldım. Güney kesime inersem levrekte denerim.

Back