Aranıyor Alınık Lineaeffe FF Fury Caster 420 cm Surf kamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bahtless
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bahtless

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
(link) arıyorum.

İyi günler.
Bende fury caster 3 parça kullanıcısıyım. Çok iyi çok sağlam bir kamış.
Letgo sitesinde satışta bir tane koymuşlar. Takas istiyor. Ama fiyat uçuk. Ne kadar kullanıldı, ne durumda bilmiyorum. Ama bayağı fiyatlı geldi bana.
Letgo ilanı
3AE08F4B-F2F9-4867-8901-F181127D5E1A.jpeg

Sahibinden.com dada bir kamış daha var ama adam kamışa resmen tecavüz etmiş. Epoksileri açmış. Tekrar yeşil ip ile sağlamlaştırmış ( kendi deyimi ile ) falan. Sanırım kurşun arkasında kullanmış.

İyi günler.
Bende fury caster 3 parça kullanıcısıyım. Çok iyi çok sağlam bir kamış.
Letgo sitesinde satışta bir tane koymuşlar. Takas istiyor. Ama fiyat uçuk. Ne kadar kullanıldı, ne durumda bilmiyorum. Ama bayağı fiyatlı geldi bana.
Letgo ilanı
110924 dosyayı görüntüle

Sahibinden.com dada bir kamış daha var ama adam kamışa resmen tecavüz etmiş. Epoksileri açmış. Tekrar yeşil ip ile sağlamlaştırmış ( kendi deyimi ile ) falan. Sanırım kurşun arkasında kullanmış.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Dediğiniz ilanı gördüm.Evet.Fiyatı fazla geldi bana da.
Sahibindendekini o ilanı da gördüm.O ilan biraz eski gibiydi eğer güncellenmedi ise.
Asıl sahibininde kafası biraz karışık bir ff fury caster sahibi var.İlanı kaldırıp beni engellemişti.İlanı aktifti.İlk önce almak istediğimi söyledim.Sonra vakti olmadığını söyledi.Şehir dışına kargolamaktan mı çekindi bilmiyorum.Bende sabır ile eğer satmak isterseniz benimle iletişime geçin dedim.Sonra yanaşır gibi oldu.Araya haftasonu girdi.Pazartesi bir heyecanla ibanını alayım derken bir baktım beni engellemiş.O gün bugündür kontrol ediyordum.İlanı yine koymuş.İlla ki elden verecekmiş.Ama hala engelliyim.Acaba dolandırıcı mı diyorum bir yandan.Ama elden vermesine veriyor.Fiyatı da makul gibi.
Bilmiyorum nasip bu işler.
Eğer sakıncası yoksa linki veriyorum.
(link)

Gördüm bu ilanı bana göre fiyat yüksek. Gibi gibi.
Ama fiyatlar öyle uçtuki.
Tabii sizde haklısınız. Aynı durumda bende şüphe ederdim.
Belkide pazarlık aşamasında elden teslim biri varsa uğraşmakta istememiş olabilir ama engellemesi ilginç. Bir terslik var o zaman.

Selam düşünürseniz göndereyim
1 halka içi düştüğü için kaynak yapıldı epoksi yapıldı

8e33fca36892a39ccb12488a31757ad5.jpg

cb5edf23855f92cdc434f3191b75b585.jpg

dc36ff0b970c2a191c3e26cc70bc3e8e.jpg

55b666cb430b3671b0fb99d4cf5ec49d.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba, kamış durumu tam olarak nasıl?
Onarım gören yüzük ve diğer yüzüklerin durumu nasıl?
Ve tabiki fiyatı?

Selam 👋
2 veya 3 av gördü resimde görüldüğü gibi tamir edilen yüzüğün fotoğrafını koydum
Fiyat 500 tl

Fiyatınız son mudur? Kargo dahil 500 tl olur mu? Diyerek pazarlık ritüelini yapayım. 🙂

Selam 👋
Olur
birinci fotoğraf tamir gören yüzüğün fotoğrafı

🤝 Kamış a kefilseniz anlaştık o zaman.Yarın alışverişimizi netleştirelim İnşallah.

Back