Vedat Abayoğlu
Daimi Üye
- Tepki
- 199
- Ödül
- 63
tebrik ederim vedat ağabey azminiz hiç yılmasın da bize de ışık tutun miskinliğimizin üstüne 😀
Sağol sevgili Hızır Reis
tebrik ederim vedat ağabey azminiz hiç yılmasın da bize de ışık tutun miskinliğimizin üstüne 😀
Tebrikler Vedat Abi
Çok sportmen bir av olmuş. Dizinin dibindeki yerine imkansıza doğru yol almak kolay değil.
Sendeki bu azmi, balık ve doğa sevgisini takdir etmemek mümkünmü.
ağabey video çok kısa imiş bende yayınları çekerken videoladınız diye heyecanlanmıştım
Bu sadece bir denemeydi sevgili Hızır.İnşallah ileride iyice alışınca,detaylı uzun çekebileceğim.
Sevgimle kal
Değerli Üyeler
Geceyi geçirmek için alt bölgelerde bir köprü altına indik.
Etrafta avlananlar,örtü serip yemek yiyip birkaç kadehte yuvarlayanlar vardı.
Bizi görünce biri kalktı ismimle hitap edip,sarıldı,arkadaşlarınıda çağırdı vede beni başköşeye bir plastik tabureye oturttu.
Övgülere boğdu,beni şımarttı ve olan oldu.
Plastik tabure dayanamadı bacaklarını açtı ve bendeniz sırt üstü ortalığa serildim.
Aman ne ihtimam,kuş gibi kaldırıldım bu kere daha sağlamına oturtuldum.
devamını da merakla bekleriz üstad hatta isteriz de yani 😀
Sevgili Vedat Abi her zamanki gibi muhteşem , sürükleyici ve bir okadarda maceralı bir rapor ve av olmuş . Vedat abi seni bu azminden dolayı bir kez daha tebrik etmek isterim keşke bu güzel avlarında bende sizlerle olabilsem .Ama ben Sivriceyi , Asosu senin gibi bir efsana avcısız düşünemiyorum . Tabiki arada değişiklik iyi dir . Ve eminimki bir şekilde istediğin botu ve motoru sponsor desteği olmadan napıp edip alıcaksın 🙂 ben şimdiden hayırlı olsun diyorum en azından botunu katlayıp arabanın bagajına koyarsın ve çalamazlar.
Bu arada sevgili Vedat abi sen bu ilgi ve alakanın çok çok daha fazlasını hakettiğine inanıyorum ve bu sevdaya gönül vermiş seni tanımayan çok az insan var.
Sevgim ve Saygımla Kalın Ustam .
Tolga Saraçoğlu.