Amatör Bir Balıkcıya Yardım :)

Hoşbuldum hocam 🙂 Evet,hemde baya bir geç kaldım farkındayım 😀 Bu tavsiye ettiğiniz kamış hem yem hemde spin denilen sahte balık avı içinde kullanılıyormu yoksa özelliği ne ? Biraz araştırmama göre öncelikle yemli ava başlamam gerekiyormuş biraz tecrübe kazandıktan sonra spin avına geçin denildi. Sizin tavsiyeniz nedir ?

Şimdi soyle oluyor hocam herkesin kendi avlanma alanına göre değişir bu. mesela ben Adana'dayım öncelik spine merak sardık spine başladım ama şimdi surf, beklemeli av yapıyorum. önce ondan veya sundan başla diyemem ben. hepsini denemenizde fayda var 😀 kamış konusuna gelince her ikisini birlikte yapabilen kamışları boğazda avlanan arkadaslarımız yardımcı olabilirler onlar ağır kurşun altı sahteyle avlanıyolar. biz burda sülinez boru kurdu karides falan kullanıyoruz yemlide. Siz öncelikle Surf mü, spin mi, lrf mi, jig mi yapacaksınız ona karar verin ona göre alışverişinizi yaparsınız yoksa cok zarar edersiniz iyi arastırın derim 🙂

Şimdi soyle oluyor hocam herkesin kendi avlanma alanına göre değişir bu. mesela ben Adana'dayım öncelik spine merak sardık spine başladım ama şimdi surf, beklemeli av yapıyorum. önce ondan veya sundan başla diyemem ben. hepsini denemenizde fayda var 😀 kamış konusuna gelince her ikisini birlikte yapabilen kamışları boğazda avlanan arkadaslarımız yardımcı olabilirler onlar ağır kurşun altı sahteyle avlanıyolar. biz burda sülinez boru kurdu karides falan kullanıyoruz yemlide. Siz öncelikle Surf mü, spin mi, lrf mi, jig mi yapacaksınız ona karar verin ona göre alışverişinizi yaparsınız yoksa cok zarar edersiniz iyi arastırın derim 🙂
Valla hocam antalya da kıyıdan av yapıcam burdaki balık türü ne hangisi daha verimli pek bilmiyorum açıkcası o yüzden bir üsttatdan yardım alsam hiç fena olmiyacak 😀

Valla hocam antalya da kıyıdan av yapıcam burdaki balık türü ne hangisi daha verimli pek bilmiyorum açıkcası o yüzden bir üsttatdan yardım alsam hiç fena olmiyacak 😀
Yemlinin keyfi farklı at-çek yapmanın zevki farklı youtubede balık günlükleri kanalı var izlemenizi tavsiye ederim antalyada at-çek ile çıkan baliklar hangileridir bu konu hakkında bilgi edinmenizi sağlar

Kardeşim öncelikle hoşgeldin 🙂 Balıkçılıkta denizler kadar engin, tecrübe bitmiyor. Bende herkes gibi böyle başladım ve hala surf alanında devam ediyorum. İlk olarak surf yapabileceğin bir makina ve kamış al. Bence hesaplı ve seni idare edebilecek bir set yap yeter. (alacağın malzemeci muhakkak yardımcı olur.) Atış videolarını bol bol izle. Zaten zamanla herşey rayına oturuyor. Heryerden bi taktik geliyor. Kıyıdan setini alıp yardır 🙂 Belli bir deneyimden sonra zaten makina kamış seni cezbetmeyecektir. O zaman daha üst sınıf setlere yönelirsin. Yanlış bilgim varsa üstadlar düzeltsin lütfen 🙂
Saygılarımla Kısmetin bol olsun.

Back