Amatör denizci belgesi hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erol 61
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ades sitesindeki sorulara calisin ve konularin mantigini anlayinca 60 cepte.
Tekne kisimlari yonler ilkyardim ruzgarlar a calisin cok rahat gecersiniz.Bende karamsardim ama calisinca 76 ile gectim.Buyutulecek bir sey yok biraz emek yeterli.Konulari okuyunca sorularla da karsilastirinca mantik yerlesiyor.Bence tekne ve deniz sevdasi olan herkesin almasi gereken bir belge ama daha da onemlisi ogrenmesi gerekli bilgiler

Erol abi ades diye uzkatan eğitim dedikleri olay çıktı 2 senedir önce o eğitim tamamlanmak zorunda sonra randevu alınıp sınava gdiliyor

Şeref abi fotokopiye gerek yok aynısından yapan yerler var ama birde kimlik yapmak lazım sıkıntı birde şu olayı merak ediyorum sahil güvenlik geldiğinde soruyor veriyosun sonra bakıp gerimi veriyor yoksa gebete mi yapıyor karada ehliyette olduğu gibi
2-3 hafta önce başımıza geldi, sahil güvenlik denetlemede belgeyi aldı ve gbt yapacağını söyleyerek içeri gitti.

Arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı ve huzurlu yıllar ve bol avlar dilerim. 02/05/2017 (dün) sınava girdim ve 84 ile sınavı geçtim. Sınav aslında zor değil fakat heyecanı çok fazla ades ve bazı sitelerdeki konuları çalışarak çok rahat sınavı geçebilirsiniz. Girecek olan arkadaşlar soruları olursa özelden sorabilirler. Hepinize iyi avlar dilerim

su ehlıyet olayını almak lazım ya ılerde belkı tekne sahıbı oluruz bellımı olur 🙂

Ja
Arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı ve huzurlu yıllar ve bol avlar dilerim. 02/05/2017 (dün) sınava girdim ve 84 ile sınavı geçtim. Sınav aslında zor değil fakat heyecanı çok fazla ades ve bazı sitelerdeki konuları çalışarak çok rahat sınavı geçebilirsiniz. Girecek olan arkadaşlar soruları olursa özelden sorabilirler. Hepinize iyi avlar dilerim
Hayırlı olsun..

Back