Amatör Denizci Belgesi Nasıl alabilirim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zaraguna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zaraguna

Yeni Üye
Tepki
7
Ödül
5
Merhaba , herkes amatör denizci belgesi almoş fiyatı makul ve istihdam yaratılıyormuş.
Sizden ricam adım adım ne yapmam gerekiyor ?
İstanbul'da ikamet ediyorum.

Rasgele.

Merhabalar, bulunduğunuz yere en yakın Liman başkanlığına giderek veya arayarak bilgi alabilirsiniz. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra herkesi bir yere toplayıp aynı gün içerisinde eğitim verip sınav yapıyorlardı. Pandemi sürecinde değişiklik olması muhtemel.

Merhabalar, bulunduğunuz yere en yakın Liman başkanlığına giderek veya arayarak bilgi alabilirsiniz. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra herkesi bir yere toplayıp aynı gün içerisinde eğitim verip sınav yapıyorlardı. Pandemi sürecinde değişiklik olması muhtemel.
Fiyat hala çift rakamlı mı ?

Fiyat hala çift rakamlı mı ?

Mağazada parayla satılmıyor ki hocam. Devletin aldığı bir harç söz konusu en fazla diğer vergiler gibi enflasyon zammı görmüştür bu sene.
2019'da 40 liraydı şimdi en fazla 50-55 lira olmuştur.

Son düzenleme:
Pandemi başlangıcında iptal oldu kurslar. Sonra bazı liman başkanlıkları başladı. İstanbul da hala kapalı başvurular.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mağazada parayla satılmıyor ki hocam. Devletin aldığı bir harç söz konusu en fazla diğer vergiler gibi enflasyon zammı görmüştür bu sene.
2019'da 40 liraydı şimdi en fazla 50-55 lira olmuştur.
Orası öylefakat belli bir üsre uygun diye duymuştum.

Merhaba,

Bursa'da Cuma günü sınav vardı. Önce bir sunum ve eğitim ardından sınav oluyor. Sonra gelen mesajla ödemeyi yapıp belgeyi alıyorsunuz. 50 TL civarında başka masraf yok. Sadece sınavı dikkatli yapın yeter.

Back