Amatör Denizci Belgesi

Kıyıdan balıkçılık için belge zorunlu değil.

(link)

ilgili maddeyi ekleyelim;

-----Alıntı-----
İKİNCİ BÖLÜM:Amatör Balıkçılık Yapılması Türk vatandaşlarının amatör balıkçılık yapmaları MADDE 3- (1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişiler, bu sirküler ile getirilen yasak, sınırlama ve sorumluluklara uymak şartıyla amatör balıkçılık yapabilirler. Bu kişilere müracaatları halinde, veriliş tarihinden itibaren iki yıl geçerli olmak üzere, il ve ilçe müdürlüklerince “Amatör Balıkçı Belgesi” verilir. Bu belgenin alınması veya avcılık sırasında bulundurulması zorunlu değildir.
-----Alıntı-----

14 Haziran 2019 (yarın) İzmir'de sınava giriyorum ben de. Aynı gün buradan başka katılan var mı acaba. Sorular hala aynı sorular mı? Değişti mi bilgi verebilecek var mı?

Selçuk selam,

Ben 19 Nisan'da girdim, kazandım, ancak daha basılmış kartı alamadım 🙂 Sorular hala aynı, hatta bulabilirsem ben sana göndereyim...

14 Haziran 2019 (yarın) İzmir'de sınava giriyorum ben de. Aynı gün buradan başka katılan var mı acaba. Sorular hala aynı sorular mı? Değişti mi bilgi verebilecek var mı?
Soruları ara sıra biraz değiştiriyorlar ama konular hep aynı. Aşağıdaki eğitim dokümanını çalışmanız sınavı geçmek için yeterli olacaktır.

(link)

Soruları ara sıra biraz değiştiriyorlar ama konular hep aynı. Aşağıdaki eğitim dokümanını çalışmanız sınavı geçmek için yeterli olacaktır.

(link)
Daha önce başka bir arkadaş göndermişti soruları, son olarak Ufuk da gönderdi. Sınavı geçmeye yetecek kadarı aynı. Zaten eğitim sırasında buraları soracaklar diye hissediyorsunuz. Kolay bir sınav.

Back