Amazon.com.tr Hakkında

Şimdilik kamış ihtiyacım halloldu dam gelince. İleride hafif iyi bir kamış bakarım ama hiç acelesi kalmadı. Sırada shore jig için makine var ama en son balığa ne zaman çıktım diye düşünüyorum da🙂 Tüm bunlar ileride ege için yatırım🙂
Abi , demek o 249 lük dam'ı sen aldın. O ilk gün sabahtan sepete attım , kaldırdım ,attım ........öyle sallanırken iş çıkışı zor geldi , ertesi gün baktım ürün yok.Stok 1 adetti , üzülmüştüm almadığıma ama şimdi senin adına sevindim , hayırlı olsun.
Şimdi amazonda 447 TL. :acpsnr:
Ha ben ne yaptım , şimdi senin mesajı okuyunca gaza geldim , 280TL kargo dahil 4 taksitle Gittigidiyor 'da denk geldim ve az önce sipariş verdim.😉

Abi , demek o 249 lük dam'ı sen aldın. O ilk gün sabahtan sepete attım , kaldırdım ,attım ........öyle sallanırken iş çıkışı zor geldi , ertesi gün baktım ürün yok.Stok 1 adetti , üzülmüştüm almadığıma ama şimdi senin adına sevindim , hayırlı olsun.
Şimdi amazonda 447 TL. :acpsnr:
Ha ben ne yaptım , şimdi senin mesajı okuyunca gaza geldim , 280TL kargo dahil 4 taksitle Gittigidiyor 'da denk geldim ve az önce sipariş verdim.😉
🙂 Hayırlı olsun güle güle kullan. Boğazda kamışı patlatana kadar iş yapar. Çaparide yorar, en azından beni. Yemliyi bilmiyorum, kullanmadım ama boğaz yemlisinde iş yapar, sakin su yemlisinde biraz hissiz kalabilirmiş gibime geliyor. Ama kalite olarak 447 lirayı hakediyor diğerlerine bakarsak.

Benim Dam Steelpower 450 muhtemel kombinasyonum bu makineyle olacak Cinnetic Cayman Black Evolution 7000 :
(link)

Kamışın performansı belli makinenin performasını göreceğim, yurtdışı yorumları gayet iyi. Daiwa Emblem Pro 6000A ile çok iyi uyum sağlamıştı, bakalım bu surf makineyle nasıl uyum sağlayacak.

Back