Amerika'dan...

İki hafta once miami-bass pro shop'u alt ust ettim.. Aldigim iki silikon, baskada birsey bulamadim.. Ya tekneden kilic baligi yakalamak icin malzeme, ya da 2metre boyunda dusuk atarli sert mizacli kamis, baskada birsey bulamadim.. Magaza devasaydi, bizdeki ikea gibi bir balik market ancak bizim burda kullanabilecegimiz urun sayisi orada kisitli.. Shimano makineler burda daha uygun, penn ise nerdeyse kafa kafaya, burda magazaya gidip pazarlik etseniz belki de daha iyi fiyata alirsiniz.. Sahte markalari cok kisitli ve ya cok dalarli ya da su ustu.. 20dolara columbia sort vardi onu aldim 🙂
Bende birkaç gündür bakınıyorum aslında. Dediğiniz gibi çok fazla avantajlı birşeyler yok. Fiyatlar da pahalı. Getirmesi sakıncalı olmasa Fishing tip kayak kanolardan getirtirdim. Ama o da gelmez. Sanırım ben yine kılık kıyafet birşeyler bakacağım.

Son düzenleme:
Taha'cım senle bu konuyu daha öncede gündeme getirmiştik. Ve ben aslında bu takımı kurmayı düşünüyordum lakin LRF avına genelde gece gittiğim için baitcasting takımını kullanmak geceleri sıkıntı yaratır diye düşünüp vazgeçtim. Aslında taşırken veya uçağın kargo bölümünde sıkıntı olmayacağını bilsem Amerikan markası kamışlardan birini getirtip denemek isterdim.
Cajun Rods, CarbonX, Falcon Rods, Grandts, Kistler, Lamiglas, St.Croix gibi markalar var mesela.
Abi bu japonlar bu sistemle gece istavritte vs. avlaniyor fren ayarı sonda olduğu için pek kuşgözü sorunu olacağını sanmam.. Ama Savagearin Belly botunu getirtebilirsin paket botunu el çantası büyüklüğünde tatlı su avları için birebir.. 🙂

Merhabalar
Her sene bizimkiler Amerikadan gelirken ne istiyorsun diye soruyorlar. Birşey istemeyince kafalarına göre çokda hoşuma gitmeyen şeylere bir dünya para verip alıp geliyorlar. Bu sene yine sordular ne istiyorsun. Hobimle alakalı makina, kamış vb birşeyler istesem diyorum ama. amerika fiyatlarıda çok çok farklı değil buradan. Penn desem artık made in china. Abu Garcia desem başka türlü. inanın aklıma hiçbirşey gelmiyor. Fish grip, kaliteli kutu pense vb şeyler ise angaryadan başka bir şey değil 🙂 teknem olsa balık bulucu falan isterdim ama o da yok. Abu garcia revo veya penn slammer 3 falan hakkında pek bilgim de yok. Siz olsanız ne isterdiniz hobiyle alakalı? Avcılık sitilim spin ve lrf. Bütçe de vereyim 400$. Fikir alışverişi için görüşlerinizi bekliyorum. Hepinize rastgele
ARCAN yapma etme abicim. Gel sen o 400 doları bana ver ,Amerikadan 500 dolara alamayacağın şeyler alalım. Giyim kuşama da para harcama abicim. Sen ne istiyorsan söyle ben burda daha ucuza bulurum. Olmadı aradaki farkı cepten veririm. Bak daha sana Abu Garcia Revo Xos alıcam.Olmadı yanınada Salty Stage KRX 882 koyarım, olmadı üstünede 1-20 SproLightspinner hediye .....O paralara amerikadan alsan alsan 2 el araba alırsın. Oda buraya gelmez be kardeşim. Gel abi sözü dinle. Ölür kalırım arkamdan dua edersin, gözünün yağını yiyeyim ARCAN (Nedemekse ? Töğbe,töğbe !)

ARCAN yapma etme abicim. Gel sen o 400 doları bana ver ,Amerikadan 500 dolara alamayacağın şeyler alalım. Giyim kuşama da para harcama abicim. Sen ne istiyorsan söyle ben burda daha ucuza bulurum. Olmadı aradaki farkı cepten veririm. Bak daha sana Abu Garcia Revo Xos alıcam.Olmadı yanınada Salty Stage KRX 882 koyarım, olmadı üstünede 1-20 SproLightspinner hediye .....O paralara amerikadan alsan alsan 2 el araba alırsın. Oda buraya gelmez be kardeşim. Gel abi sözü dinle. Ölür kalırım arkamdan dua edersin, gözünün yağını yiyeyim ARCAN (Nedemekse ? Töğbe,töğbe !)
Abi zaten senden öğreneceğim çok şey var. Benim bütçe için yazdığım o para benim cebimden çıkmayacak zaten. Maksimum 400$ yazdım çünkü bana iyi bir hediye almayı kafalarına koymuşlar. Hiçbirşey istemiyorum desem gidip calvin cleinden kalıbı hoşuma gitmeyen pantolon, gucciden kokusu hoşuma gitmeyen parfüm, fossil den çokda takmayacağım saate toplamda 300-400 dolar verip alıp geliyorlar 🙂 sağolsunlar... acaba siz para harcamayın bama para verin desem ayıp olur mu 🙂

Abi zaten senden öğreneceğim çok şey var. Benim bütçe için yazdığım o para benim cebimden çıkmayacak zaten. Maksimum 400$ yazdım çünkü bana iyi bir hediye almayı kafalarına koymuşlar. Hiçbirşey istemiyorum desem gidip calvin cleinden kalıbı hoşuma gitmeyen pantolon, gucciden kokusu hoşuma gitmeyen parfüm, fossil den çokda takmayacağım saate toplamda 300-400 dolar verip alıp geliyorlar 🙂 sağolsunlar... acaba siz para harcamayın bama para verin desem ayıp olur mu 🙂

Ayıp olur mu ?
Bizimkiler dediğin kişiler ne kadar sizden !!!
Buna bağlı 😉

Back