Amiral Gemisi Spin Makinaları Hk;

Oguzhan_T

Aktif Üye
Tepki
119
Ödül
53
Arkadaşlar Merhaba;

Öncelikle çok amaçlı olarak levrek ve lüfer avlarında kullanabileceğim bir makine arıyorum ancak burada core solid makina mı tercih etmem gerekir yoksa quick response mu ? Av bölgem marmara. (İstanbul-saroz). Burada arada kaldığım 3 makineyi aşağıda paylaşıyorum. Rica etsem kararsızlığımı yenme konusunda yardımcı olur musunuz.

• Shimano Vanquish FC C3000 MHG
  • Shimano Stella FK HG C3000M
  • Daiwa Exist G 22 LT 4000
İyi forumlar.

Üç makine de üst düzey balıkçılık ekipmanları arasında yer alıyor ve hepsi yüksek performans sunuyor. Ancak seçim yapmak için her birinin özelliklerine bakarak hangisinin avcılık için daha uygun olduğuna karar verilebilir.

1. Shimano Vanquish FC C3000 MHG Çok hızlı makine. hafif olması önemli.

2. Shimano Stella FK HG C3000M. Vaqusih'e göre daha ağır. çok güçü ve dayanıklı. Benim tercihim bu makine. Pürüzsüz çalışır. malzeme kalitesi mükemmel. dişli yapısı sayesine en zorlu şartlarda bile kolay kullanılır. hem büyük balıklar hem de hassa avcılık için uygundur. uzun ömürlüdür. bir nevi yatırım sayılır.

3. Daiwa Exist G 22 LT 4000. su geçirmez , uzun ömürlü. hızlı bir makine.

Sanırım exist'i eledim ancak elimdeki 4000'lik 82 sarım caldia'yı da kullanıcağım senaryoda shimanolar arasında hangisini alsam hala çok kararsızım.

Üst segmentte daiwa'nın yetkili servisi rezalet adamların dünyadan haberi yok. Tecrübeyle sabittir.

Certate yazmamissiniz.. dayaniklilik olarak tavsiyemdir, tepki hizlari arttirildi daiwa yeni serilerin, daha basarililar.. guncelde exist - caldia ve vanquish kullaniyorum.. shimano ve daiwa servis olarak basarisiz evet, ancak servis olarak okuma da eskisi gibi degil.. kendi cabamizla saga sola yaptiriyoruz bisey olursa.. yazdiginiz makinalar iyi ancak hangi amacla kullanacaksiniz? Av tarziniz nedir?

Certate yazmamissiniz.. dayaniklilik olarak tavsiyemdir, tepki hizlari arttirildi daiwa yeni serilerin, daha basarililar.. guncelde exist - caldia ve vanquish kullaniyorum.. shimano ve daiwa servis olarak basarisiz evet, ancak servis olarak okuma da eskisi gibi degil.. kendi cabamizla saga sola yaptiriyoruz bisey olursa.. yazdiginiz makinalar iyi ancak hangi amacla kullanacaksiniz? Av tarziniz nedir?

Çok büyük bir sıklıkla İstanbul ve geliboluda lüfer avında kullanıcam zaman buldukçada tekirdağda suyun içinden levrek avı yapıyorum.

Back