anadolu yakası balık avı ve tanışma organizasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana genelde cuma akşam uygun olabilir ama Üsküdar civarı olursa herhangi bir zaman da uyabilir balık tutmak için değil de tanışmak maksatlı gelebilirim.

Ben başlığı açan ve bu işe ön ayak olan @şehir arkadaşımıza uyacak bir günü tercih ederim haliyle.
Herkese uyacak bir gün bence imkansız, en azından çoğunluğa uyacak bir günde fayda var.

Yer genişliği ve rahat etmek adına Kartal Koçtaş civarı bu tarz organizasyonlar için idealdir.
Bazen güzel de balık çıkar.
Park sorunu da olmaz. Alışveriş için saat 22:00 ye kadar açık olan marketi de var..
Lüfer ailesi yakında tamamen av vermez olur. Bu nedenle tek amaç balık olmasa bile uzatmadan yapmakta fayda var..

Benim için hafta sonu cuma saat 21:00 dan pazartesi sabahına kadar müsait olurum.
Hafta içi de aksam 22:00 dan sonra bir kaç saat takılabilirim.

bu iş biraz zor olacak gibi 🙂
ben bu hafta içi iznimi kullandım önümüzdeki hafta sonu akşam ve hafta içi bir gün mesela ben uyarım

İşim gereği saat sıkıntım var ve anlık değişmekte. Bu yüzden hafta sonu sıkıntın olmaz ama hafta içi de olursa maksat muhabbet tanışma olması için gelmeye çalışırım. Anadolu yakasında en uygun yer kartal bence mekan geniş aynı zamanda herkesin tam ortası olur. Tuzla dan gelene de yakın bostancı ya da. Yine de sorun değil çoğunluğa uyarız..

şimdi şöyle hangi arkadaşımızın arabası var hangimiz otobüsle gelicez bunlarda önemli şeyler benim mesela kartala gelmem için hafta içi bir gün ayarlaya bilirim salı hariç çünkü otobüsle gelicem yada araba müsait olursa ama hafta sonu akşam araba olmazsa orya gelmem en az 2 saat yani akşam gelmeye çalışsam dahi av ve tanışma için maksimum 1 saat durabilecegim.bu iş harbiden zormuş bilmiyorum benim gibi uzakta oturan birde mesut abi var

şimdi şöyle hangi arkadaşımızın arabası var hangimiz otobüsle gelicez bunlarda önemli şeyler benim mesela kartala gelmem için hafta içi bir gün ayarlaya bilirim salı hariç çünkü otobüsle gelicem yada araba müsait olursa ama hafta sonu akşam araba olmazsa orya gelmem en az 2 saat yani akşam gelmeye çalışsam dahi av ve tanışma için maksimum 1 saat durabilecegim.bu iş harbiden zormuş bilmiyorum benim gibi uzakta oturan birde mesut abi var

hocam herkes araba ile mı otobus ıle mı gelecek yazsın.. Aynı zamanda nereden gelecek ise de. Ben pendıkte oturuyorum. Araba ile geliceğim..

Back