anadolu yakası balık avı ve tanışma organizasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yer olarak

1.üsküdar meydan
2.kartal koç taş
3.kadıköy moda kayalıkları
4.kuleli

benim aklıma gelen yerler önerisi olan arkaşlar varsa ekleyebiliriz oylamaya bunlarda olabilir

Organizasyon fikri kanaatimce çok güzel olsa da tüm katilmak isteyenleri kapsayamayacağı aşikardir.
Korkarim katilmam mümkün değil, ama birgün merada denk gelirsek ve siz de şimdiye kadar forum üyesi olan diğer arkadaşlar kadar muhabbetkâr iseniz muhakkak tanışırız. Yok değil de Istanbulda Allah'in selamını bile esirgeyen nemrut balıkçılardansanız zaten yolumuz kesişmez 🙂

benim fikrim uskudar kız kulesı karşısı kayalıklar daha uygunmuş gibi geliyor spin avına uygun olması yorgunluktan sonra 🙂 yakınında çay bahcelerinin olması ve karşıdan gelmek isteyen arkadaşlara da uygun olabileceğini düşünüyorum😉

benim fikrim uskudar kız kulesı karşısı kayalıklar daha uygunmuş gibi geliyor spin avına uygun olması yorgunluktan sonra 🙂 yakınında çay bahcelerinin olması ve karşıdan gelmek isteyen arkadaşlara da uygun olabileceğini düşünüyorum😉

bende ondan sebep Üsküdar dedim merkezi bir yer karşıdan gelmek isteyenlere de uygun ve şu sıralar spin konusunda fena bir yer sayılmaz.

Organizasyon orada olursa zaten karşılaşırız 😀

bende ondan sebep Üsküdar dedim merkezi bir yer karşıdan gelmek isteyenlere de uygun ve şu sıralar spin konusunda fena bir yer sayılmaz.
evet engin kardeşim düşüncelerimizde hem fikiriz inşallah herkeze uyar da bir araya geliriz

tamam 3 kişi kesinleşti yer konusunda devamı gelsin inşallah 🙂

benim içinde kız kulesi uyar diger arkadaşlar ne derler ?

kız kulesi bana da uyar fakat hangi gün & hangi saat ?

Back