anadolu yakası balık avı ve tanışma organizasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu cumartesi benim için zor bir yere davetliyim. Ama erken biterse geleceğim. Güzel bir buluşma olacak inşallah.

asıl amaç tanışmak katılmak isteyenlerin gelmesini eminimki her arkadaşımız ister herkeze uygun zaman ayarlamak çok zor hatta imkansız birşeylerden feragat etmemiz gerekiyor benim gibi 😀 cumartesi pazar çalışıyorum buda benim için zor oluyor gercekten ama sizlerle tanışmak bir okadarda heyecenlı ve önemli oldugunu düşünüyorum.cumartesi günü akaşam saat 8 8.30 gibi üsküdar kız kulesinin orda hem fikiriz sanırım tarih olarak 12 sine geliyor kazamız mübarek ola 🙂 hayırlı olsun inşallah

Lacivert şişme montumu giyince 150 kiloluk bir dev gibi oluyorum 🙂
Farketmemeniz zor olur. Oralarda olacağım.

Şöyle bir şey geldi aklıma. Genelde ilk buluşmada hem tanışma hem balık avı olunca herkes uzak kalıyor ve birbirini tanımayamadan dönülüyor. Sonra kırıklıkları bile çıkıyor.

İsterseniz öncelikle bir mekan belirleyip çay kahve muhabbet yapalım sonra nerede toplanıp av yapılacağına karar verelim.

Ayrıca da bir birimizi sormak istediğimiz teknik konuları da konuşabiliriz.

Pendik marina mesela bu iş için uygun hem otopark sorunu yok. Hemde muhabbet için toplanacak mekan çok.

Ne dersiniz?

Şöyle bir şey geldi aklıma. Genelde ilk buluşmada hem tanışma hem balık avı olunca herkes uzak kalıyor ve birbirini tanımayamadan dönülüyor. Sonra kırıklıkları bile çıkıyor.

İsterseniz öncelikle bir mekan belirleyip çay kahve muhabbet yapalım sonra nerede toplanıp av yapılacağına karar verelim.

Pendik marina mesela bu iş için uygun hem otopark sorunu yok. Hemde muhabbet için toplanacak mekan çok.

Ne dersiniz?

Çay iyidir. Ben herşeye uymaya çalışırım.

Ne dersiniz?
hamdi abi kız kulesi karşısı heryere çok merkezi bir yer ve kayalıkların karşısında hem acık cay bahçeleri hemde kapalı cafeler var diye biliryorum yinede o bolgeyi iyi bilen arkadaşlar vardır fikir verirler ise çok iyi olur otopark konusunda bilgim yok biz bir kaç kez yol kenarına bıraktık arabayı insallah katılmak isteyen herkez ile bir araya gelebiliriz her işimiz rast gelsin 🙂

Bole güzel bi organizasyona herkes katılmak istiyodur tabikide bu kadar kalabalıkta saat zaman kavramını denk getirmek kolay olmıcaktır tabikide hafta sonu kız kulesinin ordaki cafeler doluyo araç park etme sorunu yasana bilir tabi kalabalık olursak bende aracımla geliceğim için maltepeden aracı olmıyan arkadaşları alabilirim yer önemli değil heryere uyarım sanki hamdi beyin sölediği daha mantıklı geldi tabi illede oltada sallıyalım derseniz onada uyarım 🙂 butun ekipman arabada olcağı için 🙂

Back