anadolu yakası balık avı ve tanışma organizasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamdi Abi & Çağatay
Güzel muhabbetiniz için çok teşekkür ederim en kısa sürede görüşmek dileğiyle

Arkadaş mesaiye bırakacak günü buldular. Ayağınıza sağlık sizlerinde. Biz gelemedik en azından siz tanışıp sohbet etmissiniz. Bunun acisini bu gece balıklardan çıkaracağım.

Arkadaş mesaiye bırakacak günü buldular. Ayağınıza sağlık sizlerinde. Biz gelemedik en azından siz tanışıp sohbet etmissiniz. Bunun acisini bu gece balıklardan çıkaracağım.
Sen iyi acısını balıklardan çıkaracaksın ben onuda yapamıyorum 🙁.

Hamdi abi bende gelmek isterdim fakat bugün mesaiye kaldım şansa ayrıcabenim bebe dün düşmüş kafa şişmiş doğal olarak gelemedim geldimi zaten üst üste gelir. inşallah başka sefere görüşürüz abi.

Hamdi abi bende gelmek isterdim fakat bugün mesaiye kaldım şansa ayrıcabenim bebe dün düşmüş kafa şişmiş doğal olarak gelemedim geldimi zaten üst üste gelir. inşallah başka sefere görüşürüz abi.

Geçmiş olsun.

hamdi abi yanınızda olmak istedim ama avrupa yakasından gelmek benim çok zordu başka bir sefere buluşmak dileği ile inşallah.
engin abi size de çok geçmiş olsun bebeğin durumu iyi inşallah

hamdi abi yanınızda olmak istedim ama avrupa yakasından gelmek benim çok zordu başka bir sefere buluşmak dileği ile inşallah.
engin abi size de çok geçmiş olsun bebeğin durumu iyi inşallah
Teşekkürler iyi Allah a şükür kafası şişti biraz. çok hareketli göz açıp kapayıncaya kadar başına geliyor bir şey.

iyi olduğuna çok sevindim abi allah hepsini korusun bende ocak ayında allah nasip ederse baba olacağım inşallah inanılmaz bir duygu çok güzel fakat bir taraftan da kara kara kara düşünmüyor değilim sağlık problemleri hava kirliliği doğal olmayan besinler günümüzün kotü şartları sabrın insani değerlerin saygının sevginin dürüstlüğün ve bunlar gibi bir sürü değerin tükenme noktasına geldiği bir dünya 🙁 iyi bireyler yetiştirebilmemiz için allah hepimizin yardımcısı olsun

Back