anadolu yakası balık avı ve tanışma organizasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi olduğuna çok sevindim abi allah hepsini korusun bende ocak ayında allah nasip ederse baba olacağım inşallah inanılmaz bir duygu çok güzel fakat bir taraftan da kara kara kara düşünmüyor değilim sağlık problemleri hava kirliliği doğal olmayan besinler günümüzün kotü şartları sabrın insani değerlerin saygının sevginin dürüstlüğün ve bunlar gibi bir sürü değerin tükenme noktasına geldiği bir dünya 🙁 iyi bireyler yetiştirebilmemiz için allah hepimizin yardımcısı olsun
aynen senin endişelerini anlıyorum. önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi. bir şekilde bu dünyaya ayak uyduruyor. ama sana bir şey diyeyim mi bende dünyadaki en güzel duygu bu evlat sahibi olmak. Herşey Allah'tan. Allah güzel yazılar yazsın şimdiden sizin yavrunuzada. Allah anasına babasına hayırlı evlat olmayı nasip etsin.

amin abim allah razı olsun bu güzel duaların temennilerin için çok teşekkür ederim 🙂

bu arada buluşma ne oldu son durum belli oldu mu? ben belki gece bir aksilik olmaz ise üsküdara inmeyi düşünüyorum.

Hamdi abi bende gelmek isterdim fakat bugün mesaiye kaldım şansa ayrıcabenim bebe dün düşmüş kafa şişmiş doğal olarak gelemedim geldimi zaten üst üste gelir. inşallah başka sefere görüşürüz abi.
Geçmiş olsun, önce sağlık.

Ne zaman isterseniz yine gelirim buluşuruz sıkıntı yok 🙂

Ahh abi bu akşam davet olmasaydı organizasyonda başı çekerdim. ama buluşma olursa dediğim gibi erken kalkarsak uğramaya çalışıcam.

Hamdi abi bende gelmek isterdim fakat bugün mesaiye kaldım şansa ayrıcabenim bebe dün düşmüş kafa şişmiş doğal olarak gelemedim geldimi zaten üst üste gelir. inşallah başka sefere görüşürüz abi.
Geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey yoktur.

iyi olduğuna çok sevindim abi allah hepsini korusun bende ocak ayında allah nasip ederse baba olacağım inşallah inanılmaz bir duygu çok güzel fakat bir taraftan da kara kara kara düşünmüyor değilim sağlık problemleri hava kirliliği doğal olmayan besinler günümüzün kotü şartları sabrın insani değerlerin saygının sevginin dürüstlüğün ve bunlar gibi bir sürü değerin tükenme noktasına geldiği bir dünya 🙁 iyi bireyler yetiştirebilmemiz için allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı dünyaya gelmesini nasip etsin.

Back