Anadolu yakası LRF disiplinine uygun avlaklar

Ama önce brahim bi Tuzlaya gelsin sözü var.
Muhabbette devam.
Erol özelden tel yaz ara kahvaltı muhabbet eski reislerle sohbet.
Mangal 10 numara dostluk.
Bizler bu sitenin kardeşleriyiz. yakında organizasyon düşünüyoruz.

Son düzenleme:
İsmim eşref,
Çaparinin 80 türlü rengi var doğru insanı 80 kere takım değiştirtten.
Benimkisi 3 -5 Adet kaz.martı,ördek,horoz bir tanesi saklı kalsın.
Hepsi hala çalışır ve her daim balık alır.
Dedemin bıraktığı at kıllı yünlüde 1906 kalma değme jig'e taş çıkarır.
süpürge püskülü ve gelin teli ile nice karagöz istavritler aldım.
Evde her meteryalden hazırlanacacak takımlar.
yaş kuzu bağırsağı ile dipte ne var ne yok alırdı ustalar.
Suyun huyu, balığın suyunu anlamak mesele.
sevgi ve saygılar.
Eşref abi, muhakkak ki sizden öğreneceğimiz çok şey vardır. Dediğiniz gibi biz biraz işin kolayına kaçıyoruz takımlar konusunda. Takımların birçoğunun da farklı isimler altında tüketimi artırmaya yönelik olarak piyasaya sunulduğu malumunuz. Ancak bir kısmının fonksiyonel ve operasyonel faydalarını da kabul etmek gerek. Ben kendi adıma konu kara ve balık avı olunca alışverişte ayarı biraz kaçırabiliyorum. 🙂 Lrf konusunda treni kaçırmış olmamla birlikte, bundan sonrasında değerli yorumlarınızı dikkate alacağım. Forumda yaptığınız değerli paylaşımları ilgi ile okuyorum. Müsait bir zamanınızda sizi ziyaret edip tanışmak da isterim. Saygılar...

kıymetli kardeşim Mertcan,
alış verişte ölçüyü kaçıranların başında ben geliyorum.
Yeni bir ürün gördümmü envantere ilave ediyorum.
Bazı ürünleride deneme amaçlı ödünç tedarik ediyorum.
ürünlerden %30 anca iş yapıyor.
Elbette avı kolaylaştıracak yeni teknikleride takip etmeye çalışıyorum.
Size bir örnek almanca bir balık dergisinde gördüğüm suni yemlere 14 yaşındayken merak sardım.
Tabii bunlar tatlı sular içindi çok uğraşarak 100,lerce yaptım.
Denizde sakin havalarda iskele üzerinden ince yaş bir söğüt dalına sadece avcı bir misinayla kova dolusu balıklar aldım.
Bu sinek,böcek benzeri suni yemlerden deniz görmemiş birkaç tanesini hala saklarım.Resimlerini sunuyorum.
Paslanmalarına rağmen hala balık alacaklaına inanıyorum.
Tanışmak istediğinizde haber vermeniz yeterlidir.
Saygı ve sevgiler.

Dosyalar

• 20150208_222342.jpg
    20150208_222342.jpg
    57.5 KB · Okunma: 261
  • 20150208_222412.jpg
    20150208_222412.jpg
    57.8 KB · Okunma: 457
  • 20150208_222436.jpg
    20150208_222436.jpg
    62.8 KB · Okunma: 432
  • 20150208_222325.jpg
    20150208_222325.jpg
    51.8 KB · Okunma: 425
  • 20150208_222332.jpg
    20150208_222332.jpg
    65.2 KB · Okunma: 399
kıymetli kardeşim Mertcan,
alış verişte ölçüyü kaçıranların başında ben geliyorum.
Yeni bir ürün gördümmü envantere ilave ediyorum.
Bazı ürünleride deneme amaçlı ödünç tedarik ediyorum.
ürünlerden %30 anca iş yapıyor.
Elbette avı kolaylaştıracak yeni teknikleride takip etmeye çalışıyorum.
Size bir örnek almanca bir balık dergisinde gördüğüm suni yemlere 14 yaşındayken merak sardım.
Tabii bunlar tatlı sular içindi çok uğraşarak 100,lerce yaptım.
Denizde sakin havalarda iskele üzerinden ince yaş bir söğüt dalına sadece avcı bir misinayla kova dolusu balıklar aldım.
Bu sinek,böcek benzeri suni yemlerden deniz görmemiş birkaç tanesini hala saklarım.Resimlerini sunuyorum.
Paslanmalarına rağmen hala balık alacaklaına inanıyorum.
Tanışmak istediğinizde haber vermeniz yeterlidir.
Saygı ve sevgiler.
Eşref abi,
Ellerinize sağlık. Gayet şık olmuşlar. Fly avcılık videoları izlemek bile büyük keyif veriyor. Adamlar pırıl pırıl nehirlerde avlanıyor bunlarla. Istanbul civarında o güzellikte akarsularımız en azından benim bildiğim kadarıyla yok. Memleketim Düzce'de biraz dağlara doğru tırmanınca baraj ve HES'leri aşınca ulaşılabilecek meralar var bu işe uygun. Çok heves ettiğim bir avlanma şekli. Geçen gün az daha alıyordum bir 5-6 kamış makine misina seti internetten. Son anda vazgeçtim uygun meralara heves ettiğim kadar sık gidemeyeceğimi düşünerek. Rivada Kasna ve kızılkanat avlanabilir ancak orada avlanan balık yenir mi bence hayır 🙂

Erol kardeşim. İyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Haftasonu hava müsait olursa gidelim spine. Bu ara lüfergiller pek sevmiyor bizi. Bakarsın levrekler sever 🙂

🙂 mertcan abi biz çok sarikanat lüfer alacagiz merak etme geçti artık seneye gör sen kendine bile inanamayacaksin haftaya ben takdim kafaya hava nasıl olursa olsun gidicem abi acayip merak ediyorum bide kazayla bi balık yakalarsam ben surf bırakırım direk artık Spine geçerim vallahi

Bizim bu tarafta ağırlıklı yemli olmak üzere güzel sarıkanat aldım bu sene ama en çok keyif veren spin ile aldıklarımdı. Balığın her hareketini kamışta hissetmenin zevki ayrı 🙂

Gidelim gidelim. 175 gram attırdınız bana ilk defa, hafif siklet spin takımımı özledim 🙂 kurşun arkası için de 10 tane sahte sipariş verdim size ayak uydurayım diye. 🙂

Back