Ankara'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan C@feran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin Bülent

Merhabalar, Ben Sinan, Ben de tam bir balık tutma sevdalısıyım ilk defa tatlı su balık avına başlyorum. Ankarada Dikilitaş ve Kurtboğazına gittim fakat hamur ve mısıra hiç bir şey gelmedi. Bana bilgi verirseniz çok memnun olurum. Ne balık vardır ve hangi yemler takılır buralarda.

Hoşgeldin Ali
Ankara'lı arkadaşlarımız destek olacaklardır.

Hoş geldin Ali, Tatlı su avcılığı başlığımızda detaylı konular var. İncelersen faydası olacaktır.

Hoşgeldiniz, sanıyorum Ankara Türkiye nin en çok avcı ve balıkçı yaşayan şehri(nüfüsa oranla).Ankara ya selamlar.

Hoşgeldin, 1987-1989 yılları arasında sadece yaz aylarında Kurtboğazı barajında biraz avlandım. O zamanlar oldukça acemiydim. Sadece ekmek hamuru kulanıyordum. Takım üçlü dip oltası. O dönemler kamış makara vb. malzemelerimiz yoktu, sadece el oltası. Balık çok boldu. Bol miktarda aynalı sazan tutuyordum. Yaklaşık büyüklükleri 300-350 gr arsındaydı. Şimdilerde ise balık eskiye oranla her yerde olduğu gibi orda da azalmış. Forumlarda okuduğum kadarıyla yaz aylarında bol miktarda kene de oluyormuş. Özellikle dikkat.

Back