Ankara'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan C@feran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cupra candir revo2 yazilim cut iptali vs.vs az anlarim🙂

Herkese selamlar. Adım Özgür. Üniversitesi nedeniyle şuan Ankaradayım ama tatili dört gözle bekliyorum Bandırma ya da Misakçaya gidebimek için. Yaşım 22, sanki biraz fazlasıyla bilgisizim olta balıkçılığında. Daha önce çok deneyemim oldu ama takım bağlama, hangi ayda hangi balık çıkar, hangi balığa kaç numara iğne gerekli, hangi balığa hangi yem uygundur gibi konularda sıfırım gibi sadece denizde sülünez göl/baraj küspe ile av yaptım. Allahın izni ve sizin yardımızla kafamdaki soru işaretleri ve takım hazırlamayı sizlerden öğrenirim. Oltanız sağlam, avınız bereketli olsun. rasgele.👍

Aramıza hoşgeldin Özgür. Bilgisiz olduğun hemen her konuda bilinçleneceğin bir ailenin üyesisin artık. Bilinçlenmen gereken bir de kurallar/sirküler var tabiki ve bu kurallardan birisi de küspe kullanımının yasak olduğudur 😉 Keyifli paylaşımlar dilerim...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Aramiza hos geldiniz,
oncelikle dikkatinizi (link)
cekmek isterim.

Merak ettiginiz, ogrenmek istediginiz konulari Arama bolumunden aratip ilgili konulara ulasabilirsiniz, konulari takip ederken zamanin nasil gectigini anlamayacaksiniz 🙂
Rast gele

Back