Ankara'dan Selamlar

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan C@feran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin Sefa kardeş. Kamışı henüz kullanmadıysan babanızın aldığı yerden değiştirebilirsin diye düşünüyorum. Kamış sazanda yayında beklemeli takımda olur da at çek düşünüyorsan pek zevk alamazsın bence
 
Aramıza hoşgeldiniz Sefa Bey. O kamışı yayın balığı avlarında kullanabilirsiniz bence. Ankaraya yakın yayın merası yok. Sakarya veya kızılırmak.. 10-50 gr atar aralığı olan, 240 cm - 270 cm bir kamış her türlü işinizi görecektir.
Yayın balığını bu kamıışla alana helal olsuun..
Tabiii gerçek yayınlardan bahsediyorum...
 
Sevgili balık tutkunu dostlar beni de araniza kabul ettiginiz için minnettarim.Profesyonel arkadaşlarin tecrübeleri ve deniyimlerinden istifade edecek olmak heyecan verici.
Bu sevdanin geç te olsa farkına varmak,aranızda olmak güzel. Herkese rastgele...
 
Ankarada ikamet etmekteyim,40 yaşındayım,genellikle alabalık avlarına gitmekteyim.tanışmak ve ava gitmek isteyen arkadaşlarda yazabilir.
Herkeze rastgele
 
Back