Antalya Serik Boğazkent Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

leton

Aktif Üye
Tepki
143
Ödül
53
Hobidaşlar Hayırlı Cumalar :
Önümüzdeki hafta 3-4 günlüğüne Serik boğazkent dolaylarında olacağım mırmır ve lokum ağırlıklı balık var genelde oralarda .1 Kere çipura ya denk gelmiştim civarı bilen arkadaşlar nasıl yem ve takımla hangi balıklar avlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim malum 3-4 gün çok kısa deneme yanımla yoluyla da fazla zaman kaybetmek istemiyorum
teşekkürler

3lu klasik dip takimi ve tavuk ile mirmir lokum alabilrisin sonra otelniskelelerinin altinda karakulak vs daha cesitli turler yakalaniyor tum sahil yerine gore farkli farkli baliklar veriyor ve tabiki kiyidan da balon balığı cok fazla cikiyor

@Belekbeach kıyıdan yemli de Lokum ve Mırmır, karagöz ve çatal kuyruk( hepsi geri salınıyor ) küçük çıkıyor bunların büyükleri de gelirmi ki sülünez kullanıyorum genelde o tarafta bu sefer midye de götüreceğim yanımda

gün batarken ve doğarken otel iskelelerinin yanında avlarsan büyük balık alabilirsin yada boğazalarda canlı yem veya sipin ile levrek veya kuzu alabilirsin
ayrıca bildiğim kadarıyla mırmır ve lokumda boy limiti yok yenebilen boyutlarını (15 cm)alabilirsin

@Belekbeach mırmırla lokumda limit yok yerlileri görüyorum pet şişelere dolduruyorlar da vicdani limit var büyüsünler diye ben bırakıyorum ama yerlilerden biri söylemişti lokum yakalandıktan sonra salınsa da yaşamıyor denedik diye onu yanımda olanlara veriyorum genelde ...otel iskelelerini deneyeceğim teşekkürler

Düzeltme yapayim oranin yerlileri oltayla kiyidan balik avlamaz tamami denize acilir kiyidan oltayla avlananlarin %99 u yazlikci tatilci vs yabancidir

Back