Antalya'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rauf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoş geldin seni burada görmek sevindirdi beni başka yerlerde avlarını takip ettim şu bir gerçekki levrek konusunda kitap yazacak kadar deneyime sahip birisin eminim foruma ciddi katkıların olacak . herşey gönlünce olsun...

Kadir Bey merhaba.🙂
Hoş geldiniz.
Fanatik bir levrek avcısı olarak sizi de aramızda görmek oldukça sevindirici.👍

Levrek omza!

Hoşgeldin demekle birlikte, hiç vakit kaybetmeden 😛 istanbullu bir balık sevdalısı olarak av yaptığın meraları ne kadar çok kıskandığımı hiç utanmadan açıkça belirtmek istiyorum 😀
Yeni ve daha güzel trofeler görmek dileğiyle

Kadir abi hoşgeldin, Keyifli paylaşımlar..
sağolasın kardeşim teşekkür ederim🙂
hoşgeldiniz kadir abi usta ,üstad , hasta 😀
sağolasın kardeşim teşekkür ederim🙂
hoş geldin seni burada görmek sevindirdi beni başka yerlerde avlarını takip ettim şu bir gerçekki levrek konusunda kitap yazacak kadar deneyime sahip birisin eminim foruma ciddi katkıların olacak . herşey gönlünce olsun...
sağolun teşekkür ederim🙂
kendi çapımızda ufak defek tutup paylaşımımızı yapıyoruz🙂
Kadir Bey merhaba.🙂
Hoş geldiniz.
Fanatik bir levrek avcısı olarak sizi de aramızda görmek oldukça sevindirici.👍

Levrek omza!
sağolasın Emre kardeşim teşekkür ederim🙂
levrek omza yapamıyoruz zira havalar müsait deyil🙄yeni gelen sammy leri dahi 40dk test edebildim..su çamur,bir türlü sakinleşmedi su 🙁
balıkda kendini kaybetti bu arada,şuan dursa su 1 hafta da eski düzene ancak gelir ortam..kıyıda balık kalmadı🙂
Hoşgeldin demekle birlikte, hiç vakit kaybetmeden 😛 istanbullu bir balık sevdalısı olarak av yaptığın meraları ne kadar çok kıskandığımı hiç utanmadan açıkça belirtmek istiyorum 😀
Yeni ve daha güzel trofeler görmek dileğiyle
sağolasın teşekkür ederim🙂bende antalyalı olarak lüfere hasret gittim,ne olcek şimdi🙂
en son 2vuruş almıştım kendinden kurşunlu silikona,oda lüfermiş,kesti sahteyi gitti🙂
istanbul gibi yerde balık avlamak zor..yani yorucu.koca kamışla surf atışları yap,gelen balık 20cm🙂

Hoşgeldin kardeşim güzel raporlarını bekliyoruz rastgelsin.
sağolasın Muhammer abi teşekkür ederim🙂

Kadir üstadım, hoşgeldin🙂Seni buralarda görmek çok güzel, umarım güzel paylaşımlarını buralardan takip edebiliriz😉

sağolasın İsa abi teşekkür ederim🙂
inşallah hava eski günlerine dönerse.kaldığımız yerden devam🙂

sağolasın Sinan kardeşim teşekkür ederim🙂
ortam çok kötü ekmek almak için,evden tulum çizmeyi giyip çıktım dışarıya🙂
ortalık yıkılıyor🙁

Back