Antalya'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rauf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Myself I have caught one medium size levrek, a small barracuda and one squid in all the times I fished here.

Merhaba Hoş geldiniz,
Gördüğünüz balıkçıların çoğunun balık yakalayamaması normal bir durum.
Siz Levrekleri yakaladığınız yerlerde denemeye devam edin bence,
ayrıca Youtube dan antalya av videolarını izlerseniz nerelerde deneyebileceğiniz konusunda size yardımcı olacaktır.

İyi forumlar...

Herkese merhaba,

35 yaşındayım Daniel, yakın zamanda işim nedeniyle İstanbul'dan Antalya'ya taşındım. Aslen Hollandalı ve Türkçem henüz çok iyi değil. İpuçları ve belki de bazı insanlar bir gün balık tutmaya gitmek için bu foruma bakıyor, çünkü sörf yapmak ve balık tutmak için gerçekten yeniyim Daiwa Crossfire 2,44m (14-42 gr) ve Daiwa CF3000sr makina ve çoğunlukla sahte lures ile plajdan balık.
çünkü sörf yapmak ve balık tutmak için gerçekten yeniyim.

Umarım Google çevirim hepinize bir anlam ifade edecektir 🙂

Hello everybody,

I am Daniel, 35 years old and recently moved from Istanbul to Antalya because of my job. Originally from Holland and my Turkish is not really good yet. Looking on this forum for tips and maybe some people to go fishing with one day because I am really new to surf fishing and own a Daiwa Crossfire 2,44m (14-42 gr) with a Daiwa CF3000sr makina and mostly fish from the beach with fake lures.
Hopefully my Google translate will make some sense to you all 🙂
Hi there, Daniel
Welcome to our lovely and cosy fishing forum which is also the best platform for fishing enthusiasts. Hope to fish together one day and ready to help you anytime. 🙂

Merhaba Hoş geldiniz,
Gördüğünüz balıkçıların çoğunun balık yakalayamaması normal bir durum.
Siz Levrekleri yakaladığınız yerlerde denemeye devam edin bence,
ayrıca Youtube dan antalya av videolarını izlerseniz nerelerde deneyebileceğiniz konusunda size yardımcı olacaktır.

İyi forumlar...

teşekkür ederim! Umarım bu forumda Antalya'dan ipuçları verebilecek bazı balıkçılar vardır 🙂

bi konu daha var lrf kamısı almayı dusunuyorum aklımda da d.a.m ultra lıgt 2.25 3-15 atarlı kamıs var ama hici bi yerde acıklama bulamadım daha once kullanan varmı bu kamısı varsa eger bılgı verırse sevinirim
merhaba bende bikac ay önce başladım ve cok arada kaldım her konuda herşeyi farklı farklı av bayine gidip sordum şahsi görüşüm olarak bana en iyi okyanus av bayisi olarak geldi çünkü acemi olduğumu söyleyince hem ufak bir kamış aksiyon hareketleri sabah akşam için hemde gerekli bilgileri bikac mera yeri söyleyip gerisini bana bıraktılar yani esnafliklari güzel hoş sohbetleri var en azindan internetteki bi ürün 31 lira iken diğer av Marketleri bunun daha kalitesiz ve kötüsünü 35 40 liraya sattığını gördüm bu adamlar neyse onu veriyor
Özet geçersek antalyada bu zamanlar kesinlikle bogacayinda balık yok gidip vakit harcamayın her tarafta var çünkü sahil şeridi boyunca belediyenin karısını örnek gösterebilirim heryerde olduğunu öğrendim birde cevrede çok insan olmasın diğer balıkçılar da olduğundan herkese balık düşmüyor malesef çünkü orda olmuyorlar birde av bayisindeki cemil beyden gece ve gündüz nasıl aksiyon verileceğini öğrendim gündüz vurdurup boşunu aldıktan sonra birdaha vurdurmaniz gerek sürekli olarak bekleye bekleye vurdur sar 2 3 saniye bekle birdaha
Gece ise sürekli vurdurup sarmak gerekiyormus . Daha önce bende tutamasam da bu bilgiyi sizle paylaşmak istedim bende antalyadayım

Back