Antalya'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rauf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoş geldin metin abi keyifli paylaşımlar 🙂
Seni Forumumuza kazandıran Sevgili Fatih @Levreko kardeşimize'de buradan teşekkür ederiz.
rica ederim önder abi 🙂 ben iki forumada katılıyor paylaşım yapıyorum ama bazı metin abi gibi arkadaşları her iki forumda da görmek istiyorum

Hoşgeldiniz Metin bey, Antalya merkez mi? Siz de benim gibi ikinci memleketi Antalya olanlardansınız. Keyifli zamanlar geçirmenizi diliyorum.

Merhaba,
Hoşgeldiniz. Ben de İstanbul'da yaşayan bir Antalyalı'yım. 2 seneye kadar kısmet olursa Antalya'ya geri döneceğim. İnş bir gün beraber de avlanırız. Siz merkezde misiniz? Nerelerde avlanıyorsunuz?
Merhaba kardeşim.Antalya merkez de yaşıyorum genellikle av rotam sabah suyu kaleiçi ve falezler diğer zamanlarda Kemer istikhameti(Kemer,Kiriş,Çamyuva,Tekirova,Çıralı)Kışın her daim hazır ve nazırım kardeşim.Geldiğinde bir mesajın yeter.Sevgiler,

Bana göstermiş olduğunuz tevazu dan dolayı ziyadesiyle mutlu oldum.Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.Oltanız dolu şansınız açık olsun.Sevgiler,Saygılar....

Aramıza hoş geldin Metin Özgür bey.. Keyifli paylaşımlar keyifli formlar dilerim.. Umarım işinizin avantaj sağladı dönemlerinizde güzel paylaşımlarınız olur. Antalya malum.. Şu sıralar Kumluca da ki yangın canımızı sıksa da inşallah sizlerden gelen haberlerle biraz olsun seviniriz.

slm kano hakkında araştırma yaparken siteyi yeni keşfettim adım murat antalya merkezde yaşıyorum bende balıkçılık ve kano merakıyla araştırmalara başladım, ve tarpon 140 model bir kano edindim sitede çok güzel paylaşımlar var özellikle antalyadan balıkçı kano kullanan arkadaşlarla tanışıp bilgi paylaşımında bulunmak isterim tavsiyelerinizi beklerim

Back