Antalya'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rauf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla sadece kafa değıtmaktan başka bişey yok 4 sene oldu alıştık kıyıdan boş dönmeye 🙂 onlarca belki yüzlerce sahte, kamış makine misina vs vb... Spin zor zanaat ANtalya merkezde.. Allah hepimize baht versin kısmet versin diyorum 🙂
Youtube daki videolari izlemekle yetinelim biz ozaman 🙂 sans isi ya tutanda tutmus video olmasa inanmam bende 😀

Dedemden kalma belki 35 40 senelik rapalalar, kendi döktüğü zokalar var kendisi canakkale ve antalyada eskiden boyundan buyuk orkinoslar akyalar tuttugunu anlatirdi belki keramet rapalalarindadir şaka bir yana onlar koleksiyonluk hatira rapalalar. Tabiki önemli olan ustalik sanirim. Bizimki amatörce eğlenmek 🙂

Dedemden kalma belki 35 40 senelik rapalalar, kendi döktüğü zokalar var kendisi canakkale ve antalyada eskiden boyundan buyuk orkinoslar akyalar tuttugunu anlatirdi belki keramet rapalalarindadir şaka bir yana onlar koleksiyonluk hatira rapalalar. Tabiki önemli olan ustalik sanirim. Bizimki amatörce eğlenmek 🙂
Dedenizin malzemelerinin değerini bilin.Manevi değeri çok yüksektir.
Bizdede eski ürünlere biraz merak var,şayet resim paylaşırsan sevinirim.

Dedenizin malzemelerinin değerini bilin.Manevi değeri çok yüksektir.
Bizdede eski ürünlere biraz merak var,şayet resim paylaşırsan sevinirim.
Tabi ki paylasirim hepsi yazlikta sandikta duruyor 10 15 gun icerisinde alip yanima getirecegim. Tum o eski malzemeleri paylasirim sizlerle 🙂

Ekipman geldi bakalim 🙂 sahte iş yapar mi inanin hicbir fikrim yok. Artik illaki eklemeler yapilacak zamanla. Onerilerinizi bekliyorum 🙂

Dosyalar

• 20170822_111001.jpg
    20170822_111001.jpg
    99.2 KB · Okunma: 15
Misina ve sahteyi yakindan gostermek istedim. Sahte 7cm 22gram floating tipi 1-0.2 metre dalmasi var.

Dosyalar

• 20170822_111352.jpg
    20170822_111352.jpg
    69.7 KB · Okunma: 10
Back