antalyaya duyurulur ''YAARDIIMM''

ozgurkaragun

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
herkese slm 👍 bn antalyada oturuyorum. kıyıdan balık avcılığı yapmaya çalışıyorum ama verimli bi av yapamadm dha bu sitedeki usta arkadaslardan tavsiye almak istedim birde sonuç alabilirsem tamamdr ama şimdiden herkese teşekkür ederim rastgele bool sanslar

Hedef balıklarını yazarsan ona göre arkadaşlarımız bilgi verebilirler.

tabi fazla detaylı yazamadm kusura bakmayın lütfen... sargoz,çupra ve melanur avlamak istiyorum ama verimli bir av yapamadım yardımınızı bekliyorum smdiden tesekkür ederim

Aşağıdaki linkteki konuyu okuyarak ilk adımı atabilirsin 🙂

(link)

özgür abi öncelikle merhaba , ben manavgat da oturuyorum şu an manavgat tarafında bolca melanur mevcut , zıpkınla dalışlarımda kayalık alanlarda sargoz da çok özellikle bu sene çok irilerini gördüm , manavgat tarafında kayalık bölgelerde her taraftan melanur ve sargoz alınabileceğini düşünüyorum eğer yardımım olduysa ne güzel , gereksiz bilgi verdiysem affola kal sağlıcakla 😀

özgür abi öncelikle merhaba , ben manavgat da oturuyorum şu an manavgat tarafında bolca melanur mevcut , zıpkınla dalışlarımda kayalık alanlarda sargoz da çok özellikle bu sene çok irilerini gördüm , manavgat tarafında kayalık bölgelerde her taraftan melanur ve sargoz alınabileceğini düşünüyorum eğer yardımım olduysa ne güzel , gereksiz bilgi verdiysem affola kal sağlıcakla 😀

eyvallah kardesm yardmcı oldgun için bn manavgata gelrsem snle paslasrz beraber gdrz tabi istersn bna tam mekan yazarmsn bide 👍 👍 👍

bende alanyada oturuyorum buralarda pek kayda deger kıyıdan balık avlayamıyorum maalesef...

bende 1 haftadır kundu - kopak civarını yokluyorum ama bi sonuç alamadım vuruş dahi yok oldukça sinir bozucu
1-2 tral alan gordüm onun dışında birşey yok

geçen çaltıcak tarafına gittim yine bitane bile balık yok artık bende bıldırcın avının açılmasını bekliyorum eylüle kadar balığa gitmicem

Back