Aqua Florya Turu

ocormanck

Aktif Üye
Tepki
486
Ödül
103
Arkadaşlar selamlar
31.01.2015 tarihinde eşim ve kızımla beraber aquaflorya gezisine çıktık . Amacımız hem kızımı balıklara alıştırmak hemde özel türleri görmekti . Giriş için 70tl ödedim . 10 üzerinden 8 verdim 🙂 gitmeyenler için resimleride ekledim . Rastgelsin , iyi eğlenceler...
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Dosyalar

güzel görüntüler.. Abim sen ne güzel aileni almışsın bir amacın vardı.. Ben bugün ordaydım kahvaltı yapmaya gittik gitmez olaydık 😀 amacım kazıklanmakdı yoksa niye kaşınim

güzel görüntüler.. Abim sen ne güzel aileni almışsın bir amacın vardı.. Ben bugün ordaydım kahvaltı yapmaya gittik gitmez olaydık 😀 amacım kazıklanmakdı yoksa niye kaşınim
Böyle yerlerde turunu yap çık kardeşim . Herşey geçirmece 🙂

abi yabancısı değilim öyle yerlerin hemde florya filen.. askerden sonra oralarda çok cırt attım çok kovaladım.. az çok ne olcagının farkındaydım ama böylesini beklemiyordum 😀

Back