Ara toptancılar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan obk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

obk

Yeni Üye
Tepki
3
Ödül
5
Abilerim kardeşlerim merhaba.
Yeni açacak olduğum av dükkanıma ara toptancılar gelip gidiyor sürekli.
Ara toptancıyla çalışmak mantıklı mı. fiyat nasıl bir artış gösteriyor. bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
teşekkürler 🙂

Kar marjın illa düşebilir ama büyük-ana toptancıların kota vb zorlamalarından da kurtulmuş olursun.
Ödemeler konusunda daha esnek olabilirler.

Nasıl bir destek aradığınızı hala çözememekle birlikte malı ne kadar ilk elden alırsanız o kadar uyguna almış olursunuz fakat @agartan hocamın dediği gibi ana toptancılar da mümkün olduğunca blok satış veya belli bir sözleşme ve kota ile toplu satış yapmak isteyeceklerdir balıkçılık sektöründe ara toptancı olduğunu bilmiyordum siz var olduğunu söylüyorsunuz bu aratoptancılar ne satıyor ?
atıyorum albastar xyz makineyi size 10 adet alırsanız 1000 birime veriyorlar albastarın türkiyede satan distribütörlüğünü yapan firma kim kısık balık gidersin kısık balıktan da albastar xyz 10 adet aldığında kaça alacağını yada kaç birim parada %kaç iskonto alacağını sorar öğrenirsin
Burası son kullanıcının yoğunlukta olduğu bir forum burada bu tarz sorulara şunu şu paraya alırsın ara toptancı bu paraya verir gibisinden net bilgiler alacağınızı düşünmüyorum..

Ana sayfada dün açılan başka bir konuda ara toptancılar nerede bulunur yazmışsınız, burada da "daha açılmamış" olan av dükkanınıza ara toptancılar gelip gittiğinden bahsetmişsiniz bir tutarsızlık var. Daha önceki günlerde konularda da mesajlarınıza denk gelmiştim sanki spam yapar gibi rasgele yazıyorsunuz gibi tam olarak amacınızı anlamadım.

Ana sayfada dün açılan başka bir konuda ara toptancılar nerede bulunur yazmışsınız, burada da "daha açılmamış" olan av dükkanınıza ara toptancılar gelip gittiğinden bahsetmişsiniz bir tutarsızlık var. Daha önceki günlerde konularda da mesajlarınıza denk gelmiştim sanki spam yapar gibi rasgele yazıyorsunuz gibi tam olarak amacınızı anlamadım.
hocam bu foruma girme amacım bilgi alışverişi. yeni açacağım bi av bayim var . ara toptancılar beni arıyorlar o yüzdne buraya yazma isteğim oluştu.teşkkürler

Back