Aradigin her makina bu sitede

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rx7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rx7

Daimi Üye
Tepki
1,868
Ödül
113
Sa arkadaslar. İnternette arastirma yaparken bi site buldum. (link) RC oyuncak ve balikcilik malzemeleri satan bi site. Pa fliegenden tutun bullseye bile var. Tabi guvenilirlik nedir bilemiyorum. Mail attim kisa zamanda donus yaptilar. Fedex ile Teslimati 5-10 gun icinde yapiyorlarmis. Fiyatlarida uygun geldi. İlgilenen arkadaslar bi bakabilirler. Bi arastirma yapmak lazim aslinda.

(link)

(link)

Site whois bilgilerinde henüz 3 aylık olduğunu gördüm.

Site sahibi çinli birisi, dikkatli olmakta fayda var.

(link)

Kesinlikle dolandırıcı. Bu site benzeri çin ve Malezya kökenli bir dolu site var int. Kesinlikle alışveriş yapılmamasını öneriyorum. Bir sitede paypal yoksa oradan alışveriş yapılmaz.

• Beğen
Tepkiler: Rx7
Bende arastirdim yeterli guvenilirlikte olmadigini gosteriyor siteler.
(link)
Fake olabilir deniliyor.

Fiyatlar şaşırtıcı derecede düşük bu internetten alışveriş mevzusunu oldum olası cok anlamam(yabanci dil de yeterli degil zaten) sagolsun aliexpres suanlik yetiyor lakin bu site guvenilirse derhal makina alabilirim

Sitede posta kodu adres tel no tarzi hic bisey yok.
Baska bi endonezya kokenli sitede daha uyguna buldum. Min 10 siparis aliyorlarmis ama konustum. Sizin icin 5 adet yapariz diyorlar. Soyle paypal olsa sitelerde cok guzel olucakta.
(link)

Sitede posta kodu adres tel no tarzi hic bisey yok.
Baska bi endonezya kokenli sitede daha uyguna buldum. Min 10 siparis aliyorlarmis ama konustum. Sizin icin 5 adet yapariz diyorlar. Soyle paypal olsa sitelerde cok guzel olucakta.
(link)
power aero fligeni bende araştırıyorum ve almak istiyorum eğer bu site güvenilirse alınabilir

power aero fligeni bende araştırıyorum ve almak istiyorum eğer bu site güvenilirse alınabilir
Min siparis 5 adet olur dediler. Siteyi arastirmak lazim guvenilirse 5 kisi danaya girer gibi gireriz🙂 🙂 birde bu site var (link)

Back