Daiwayi getirmem bu sogukta usur 😀
ben hazırlık yaptım daiwaya peynır tenekesını bagaja atım sımdıden hazır aklımda ıken 😉
Daiwayi getirmem bu sogukta usur 😀
pbusardo olsun adamın bunu takıp et baya populerdır tum dunyada kendısı
Bu dayıya hastayım adamım benim 😀
Degerli arkadaslarim elektronik sigarayi 2 sene oncesi 3 veya 4 ay kullandim. Sigarayi gercekten aratmadi cok da memnun kaldim. Koku yok aromalari tadi falan cok cazipti. Sonra basin da bir haber uzerine rahatsizlik duydum ve sigaraya geri dondum. Sigaranin zararlari herkes tarafindan biliniyor. Anlatmaya gerek yok, ama vazgecemiyoruz enazindan sagligimiz bizi zorlamadikca. Bu elektronik sigara dusundukce beni korkutmaya basladi. Icinde ne oldugu bilinmeyen bir likitin isitilmasi ile cigerlerimize bu likit buharini cekiyoruz. Sigara uzun yillar uzerimizde test edilerek zararlarinida anlamis bulunuyoruz. Ama digerinin zararlari ne menem birsey daha bilmiyoruz. Degilmiki isin icinde para var aman DIKKAT. Diyelimki daha az zararli, ama birgun alacaginiz kucuk bir likit tup hayata mal olabilir. Bir kerede solunacak yanlis bir likit kotu sonuclar dogurabilir. Gelin azaltalim hatta yapabilen varsa biraksin ama tuhaf tuhaf karisimlar iceren kontrolsuz denenme suresine sahip olmayan bu tur alternatiflere kusku ile yaklasalim.