Aramızda E-sigara Kullanıcıları Var Mı?

Degerli arkadaslarim elektronik sigarayi 2 sene oncesi 3 veya 4 ay kullandim. Sigarayi gercekten aratmadi cok da memnun kaldim. Koku yok aromalari tadi falan cok cazipti. Sonra basin da bir haber uzerine rahatsizlik duydum ve sigaraya geri dondum. Sigaranin zararlari herkes tarafindan biliniyor. Anlatmaya gerek yok, ama vazgecemiyoruz enazindan sagligimiz bizi zorlamadikca. Bu elektronik sigara dusundukce beni korkutmaya basladi. Icinde ne oldugu bilinmeyen bir likitin isitilmasi ile cigerlerimize bu likit buharini cekiyoruz. Sigara uzun yillar uzerimizde test edilerek zararlarinida anlamis bulunuyoruz. Ama digerinin zararlari ne menem birsey daha bilmiyoruz. Degilmiki isin icinde para var aman DIKKAT. Diyelimki daha az zararli, ama birgun alacaginiz kucuk bir likit tup hayata mal olabilir. Bir kerede solunacak yanlis bir likit kotu sonuclar dogurabilir. Gelin azaltalim hatta yapabilen varsa biraksin ama tuhaf tuhaf karisimlar iceren kontrolsuz denenme suresine sahip olmayan bu tur alternatiflere kusku ile yaklasalim.

Degerli arkadaslarim elektronik sigarayi 2 sene oncesi 3 veya 4 ay kullandim. Sigarayi gercekten aratmadi cok da memnun kaldim. Koku yok aromalari tadi falan cok cazipti. Sonra basin da bir haber uzerine rahatsizlik duydum ve sigaraya geri dondum. Sigaranin zararlari herkes tarafindan biliniyor. Anlatmaya gerek yok, ama vazgecemiyoruz enazindan sagligimiz bizi zorlamadikca. Bu elektronik sigara dusundukce beni korkutmaya basladi. Icinde ne oldugu bilinmeyen bir likitin isitilmasi ile cigerlerimize bu likit buharini cekiyoruz. Sigara uzun yillar uzerimizde test edilerek zararlarinida anlamis bulunuyoruz. Ama digerinin zararlari ne menem birsey daha bilmiyoruz. Degilmiki isin icinde para var aman DIKKAT. Diyelimki daha az zararli, ama birgun alacaginiz kucuk bir likit tup hayata mal olabilir. Bir kerede solunacak yanlis bir likit kotu sonuclar dogurabilir. Gelin azaltalim hatta yapabilen varsa biraksin ama tuhaf tuhaf karisimlar iceren kontrolsuz denenme suresine sahip olmayan bu tur alternatiflere kusku ile yaklasalim.

Haklisiniz ama artik gunumuzde hersey basit paylasim cok artik cogu insan likitini kendi yapiyor likitin icin de bulunan malzemeler vg,pg ve nikotin istege baglida aroma sigara ile bence hic karsilastirilmamali en azindan sigaranin icindekini biliyoruz kanser vs yapiyor bunun nasil etkisi olacak bilinmiyor diye sigarami icilecek kanserden daha oteye bir hastalik mi varki bence elk sigara birakamayanlar icin alternatik olabilir. İcindeki maddeler belli arastirmak lazim bide sigara icenlerde su var agzinda sigara elk sigara icerken o elindeki adami olduruyor diyor gelde gulme simdi insanlarmizda enterasan oldu 🙂
Ama su gercek sigaranin yaptigi nefes darligi yorulma koku hicbiri esigarada olmuyor

Elektronik sigara sadece bir kandırmacadır!
İnsan beynindeki sigara içiminden zevk alma dürtüsünü yok etmediğiniz sürece, bu keyfi şekillendirmiş olursunuz!
Sigara, puro, pipo, nargile, elektronik sigara hepsi benlik ve bilincin çatışması ürünler! Aralarında bir fark yok!
Sizi siz yapan benliğinize sigara içme ihtimalinizin kalmadığını kabul ettirdiğinizde kurtulmuş oluyorsunuz!
Yoksa sigara içmeye ara vermiş ve bu süre içinde kendine işkence eden canlı oluyorsunuz!
Kişisel fikrim hiç bir yararı olmadığıdır! İyi akşamlar.

Zaten amacı sigarayı bırakmak olanlar direkt bırakmalılar bence.. Burada yararlı zararlı konusunu işlemiyoruz, keyif için sigara yerine e-sigara kullanımını irdelemekteyiz 🙂 Amacımız zaten sigarayı bırakmak değil, tütün kullanmamak 🙂

Ecig ıle sıgara arasında yapılan test sonucları

Tabıkı her ıkısınıde ıcmemek en saglıklısı su bı gercek ecıg sıgaradan nargıleden yada dıger tutunlu mamullerden en saglıklısıdır helekı kendı lıkıtınızı kendınız yaparsanız ayrıca belırlı testlerden gecmıs ve onay almıs vg/pg artı aroma urunlerı tercıh edersenız daha saglıklı olur...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Sigara bırakma konusun da en özel kişiler doktorlar 🙂 , Yakinen tanıdığım bir baştabip 2 kere kalp anju olduğu halde bile bırakmadı .

Zaten ölümüm ya fenerden olur yada sigaradan olacak derdi hep 🙂 .

Back