Aramızda E-sigara Kullanıcıları Var Mı?

Bir arkadaşim e sigara kullanmaya başlamişti ve yaklaşik olarak 2 yildir sigara kullanmiyor sonrada e sigarayida birakti nasil biraktin sorusuna el alişkanliğini birakmak gerek e sigara zamanla o el alişkanliğini unutturuyor ve sonrada sigarayida unutuyorsun ama alacaksan iyisinden araştirarak almami söyledi bende düşünüyorum aslinda e sigara kullanmayi.
Not:sonradan kilo alabiliyorsunuz dikkat edilmesi gereken bir konu 😉

Bir arkadaşim e sigara kullanmaya başlamişti ve yaklaşik olarak 2 yildir sigara kullanmiyor sonrada e sigarayida birakti nasil biraktin sorusuna el alişkanliğini birakmak gerek e sigara zamanla o el alişkanliğini unutturuyor ve sonrada sigarayida unutuyorsun ama alacaksan iyisinden araştirarak almami söyledi bende düşünüyorum aslinda e sigara kullanmayi.

Evet halihazırda spor yapılmıyorsa kilo problemi kaçınılmaz gibi 🙂

e sigara içenler arada ver şu sigaradan içeyim dediği zaman bir dumanla kafa göz dönmeye başlıyor ve sigarayi içemiyor e sigara bence birakmayi kafaya koyduysa zorlanıyorsa e sigara alternatiftir, ama gerçekten birakmak isteniliyorsa otobüste kulak misafiri oldum akupunktur yöntemi ile sigarayı 1 ay hiç içmedim canım hiç çekmedi deni sonradan canı sıkılmış kendini zorlayarak yeniden başlamış 😀 tekrar otobüste kulak misafiri oldum şimdi diyeceksiniz ne kulak varmış diye 😀 2 yıldır e sigara içiyorum sigarayı hiç aramıyorum artık çok rahatım nefes almam bile değişti yakında e sigarayıda birakcam diyordu yani işin özeti eğer illa içecem diyorsanız e sigara için 🙂

ben bundan 5 sene önce kalem tarzı olan e sigaradan almıştım ve ozaman yeni çıkmişti piyasaya çok kötüydü duamn bile çıkmıyordu 1 hafta bile içemedim şimdi teknoloji gelişti bende 3 ay önce araştırmaya başladım ve e sigara çağ atlamış dedim

Evet bir kaynakta şöyle diyordu; ilk kez sistemin dışından birileri kitlesel bir değişime sebep olacak birşey geliştirdi ve bunun akıbeti büyük şirketleri şimdiden önlem almaya itmekte.. Eğer serbest bırakılırsa tütün içimi ve endüstrisi tamamen bitme tehlikesiyle karşı karşıya.. Hem daha ucuz hem basit üretim, en kötüsü de çinlilerin bulmuş olması ve patenti de çinlilerde Batı ilk defa bi işin kaymağını yiyemeyecek gibi duruyor ama sonuç olarak tütün sigarası ilerleyen zamanlarda yok olmaya mahkum gibi görünüyor.. Bu hızla gelişmeler devam ederse sigara şirketlerinin de bu işten nemalanmaya çalışması kaçınılmaz..

Ülkemizde tekel gibi büyük firmalar varken maalesef Ecig kullanımı olmuyor halbuki Amerika ve benzeri ülkelerde satışı serbest bunun için vape dükkânları bile var

Ülkemizde tekel gibi büyük firmalar varken maalesef Ecig kullanımı olmuyor halbuki Amerika ve benzeri ülkelerde satışı serbest bunun için vape dükkânları bile var

Bir de sanırım biz milletçe okumayı sevmediğimiz için, bu esigara birçok insana zor geliyordur, pamuk değiştir likit yap vs. Yanık yanık çekip ciğeri su toplayan bile varmış o derece yani.. Butik dükkanlar olsa bir çok esnafa da iş imkanı olurdu, vergilendirmesi de zor olmasa gerek ama sigarada ve alkolde büyük rant var nasıl olsa neden serbest bıraksınlar ki..

Ülkemizde Ecig bakış akışı biraz tuhaf oluyor malesef genelde bir cok vatandaşımız bu konuda yeterli bilgiye malesef sahip degiliz halbuki bu konuda yabanci kaynaklarda bilimsel testler elimizin altinda sadece okumak yeterli misal bi mekanda Ecig ictigim zaman ya o elindeki kanser yapıyormuş doğrumu diyorlar bende içmiş olduğunuz paketin üstünde ne yazıyor diyorum

Bu arada arkadaslar bu gun oglen 15:30 16:00 arası pendık marınada ufak bı ecıg bulusması yapıcaz gelmek ısteyen arkadaslarımızı beklerız ..

Selamlar cümleten,

hayatımda hiç sigara içmedim ama sigara içenlerin pisikolojisi üzerine uzun zamandır amatörce araştırmalarım var kendi çapımda,

Bu konu başlığı altında şu soruyu sormak istiyorum = elektronik sigara ile gerçekten sigarayı bırakabilen oldumu ????

Back