Aramızda E-sigara Kullanıcıları Var Mı?

Bu konuda bir mesaj da benden olsun.
Uzunca bir süre araştırdım.Google,youtube vs izlemediğim kalmadı.
İlaç sektöründe yabancı firmalarda yönetici olarak çalıştım ve emekli oldum.
Şu bir gerçekki sigaranın zararı zaten kanıtlanmış4000 zehir var içeriğinde.
E-cig tertemiz diyemeyiz,daha araştırmalar tam olarak yapılmış değil ve tamamen net değil.Formaldehit var içeriğinde,bozulmasın diye ; (formaldehit ölüleri tahnit için kullanılır,av hayvanlarını bozulmasın diye formeldehit ile muhafaza ederler) ancak elmada da az da olsa bir miktar vardır.
Yani E-cig aklıma ve mantığıma daha uygun geldi.Dr.arkadaşımda bütün gün içiyor,gerçi sonradan gördüm O'nun içtiğini.
Şunu söylemeliyim 1200 MAmp alırsanız ikide bir pil değiştirmezsiniz.900 MAmp kesinlikle önermem.Bana 1200 Mamp olan ünite 2-2,5 gün gidiyor idi.
Evet öneririm.
E-cig'e geçin.likitler kişilerin damak tadı farklı olduğu için şu,şu denilemez.Siz deneyerek karar kılacaksınız.Ben Toscana Mall'dan getirtmiştim en son.
ANCAK SİZE VE TÜM E_CİG İÇENLERE BİR ÖNERİM VAR :
Kesinlikle e-cig içmeye başladınız ve artık sigara içmek keyf vermemeye başladıysa geri sigaraya dönmeyin.
(Bir gün şehir dışı seyahatimde yedek likiitmi yanıma almamıştım ve normal sigara paketi aldım.2 gün yetiverdi bana.Bir daha e-cig'e dönemedim.
şimdi 1,5 aydır tamamıyla kestim.(1979'da üniversiteye ilk gittiğim gün başlamıştım,yeter artık.)
E-CIG'den normal sigaraya geçeceğiniz 2 gün bile E-CIG'e dönmeniz engel olur.AMAN HAA !..DİKKAT !...

Selamlar cümleten,

hayatımda hiç sigara içmedim ama sigara içenlerin pisikolojisi üzerine uzun zamandır amatörce araştırmalarım var kendi çapımda,

Bu konu başlığı altında şu soruyu sormak istiyorum = elektronik sigara ile gerçekten sigarayı bırakabilen oldumu ????
Evet E-Cig'le sigara bırakmak daha kolay.Normal sigara içen bir insan sabah kahvaltısından hemen sonra eline bir sigara alır ancak e-cig kullanmaya başladığınızda bir süre sonra buna ihtiyaç duymamaya başlıyorsunuz.
İlk başlarda normal sigaranın yerine koymak için fazlasıyla kullanıyorsunuz E-cig'i.Ancak zamanla fizyolojik nikotin dengesini sağladığınızda içiminiz azalıyor.
Ve istediğim gün ben bunu da bırakabiir ve tamamıyla bu sigaradan kurtulurum diyorsunuz,bu gücü kendinizde görüyorsunuz.
Ancak şu da var tamamıyla bırakmak istemelisiniz.Aksi takdirde normal sigaranın yerine başka bir içicilik ikame etmiş olursunuz.
Bu da sizin tercihiniz.

Bu konuda bir mesaj da benden olsun.
Uzunca bir süre araştırdım.Google,youtube vs izlemediğim kalmadı.
İlaç sektöründe yabancı firmalarda yönetici olarak çalıştım ve emekli oldum.
Şu bir gerçekki sigaranın zararı zaten kanıtlanmış4000 zehir var içeriğinde.
E-cig tertemiz diyemeyiz,daha araştırmalar tam olarak yapılmış değil ve tamamen net değil.Formaldehit var içeriğinde,bozulmasın diye ; (formaldehit ölüleri tahnit için kullanılır,av hayvanlarını bozulmasın diye formeldehit ile muhafaza ederler) ancak elmada da az da olsa bir miktar vardır.
Yani E-cig aklıma ve mantığıma daha uygun geldi.Dr.arkadaşımda bütün gün içiyor,gerçi sonradan gördüm O'nun içtiğini.
Şunu söylemeliyim 1200 MAmp alırsanız ikide bir pil değiştirmezsiniz.900 MAmp kesinlikle önermem.Bana 1200 Mamp olan ünite 2-2,5 gün gidiyor idi.
Evet öneririm.
E-cig'e geçin.likitler kişilerin damak tadı farklı olduğu için şu,şu denilemez.Siz deneyerek karar kılacaksınız.Ben Toscana Mall'dan getirtmiştim en son.
ANCAK SİZE VE TÜM E_CİG İÇENLERE BİR ÖNERİM VAR :
Kesinlikle e-cig içmeye başladınız ve artık sigara içmek keyf vermemeye başladıysa geri sigaraya dönmeyin.
(Bir gün şehir dışı seyahatimde yedek likiitmi yanıma almamıştım ve normal sigara paketi aldım.2 gün yetiverdi bana.Bir daha e-cig'e dönemedim.
şimdi 1,5 aydır tamamıyla kestim.(1979'da üniversiteye ilk gittiğim gün başlamıştım,yeter artık.)
E-CIG'den normal sigaraya geçeceğiniz 2 gün bile E-CIG'e dönmeniz engel olur.AMAN HAA !..DİKKAT !...
Formaldehit bazı aromalarda yer alır dogrudur bız bu konuları forumda enıne boyuna tartıstık aramızda uzman doktorlar kımyacılar aynı zamanda prafesor doktorlarda var Formaldehit ıcermeyen aromalar var mısal capella marka aroma yada tpa aromalar vs gıbı guvenılır aromaları tercıh edınız yada lıkıt satın alıcaksanız guvenılır fırmalardan lıkıt temını yapınız ben aroma kullanmıyorum aromasız ıcıyorum aromasız ıcım de hem coıl kullanımı uzun oluyor hemde malıyetı cok dusuk oluyor . gelısen teknolojıde artık sarzlı ego bataryalar eskıde kaldı yenı tıp degıse bılır pıller mevcut mısal 18650 25 r samsung 2500 mah pıl gıbı yada 3000 mah 18650 lg hg2 gıbı kendını kanıtlamıs tum testlerden onay almıs guvenılır pillerı tercıh edenız .

Selamlar cümleten,

hayatımda hiç sigara içmedim ama sigara içenlerin pisikolojisi üzerine uzun zamandır amatörce araştırmalarım var kendi çapımda,

Bu konu başlığı altında şu soruyu sormak istiyorum = elektronik sigara ile gerçekten sigarayı bırakabilen oldumu ????

Elbetde sıgara bırakılır hatta soyle soylıyım sureklı ecıg kullanırsanız eger sıgara ıcemezsınız ıgrenc gelır tadı sıze dırek cope atarsınız sıgarayı. aynı sekılde sıgara ıcen bır ınsan ecıgede alısması ılk etapta zordur bogaz vurumu dedıgımız sey vardır mısal x marka sıgara kullanımda farklı bır marka sıgara kullandıgımızda nasıl bogazımızda tahrıs yapıyorsa aynı durum ecıg ıcınde gecerlıdır 1 hafta ıcınde sureklı ecıg ıcım sagladıgınızda bu durum normale doner .

Selamlar cümleten,

4 yıl önceydi ve 25 yıl sigara içiyordum. Bir arkadaşım bu yöntemle bırakmıştı hemen ben de deneme kararı aldım. 1 ay elektronik sigara içtim ama sigarayı bırakmak istiyordum . Baktım zamanla elektronik sigarayıda az içiyorum dedim bunu da bırakalım ve 1 ay gibi sürede 25 yıllık sigaralı hayata son verdim. 4 yıl oldu içmiyorum. Ama bırakmak için elektronik sigara yardımcı aparattır nefsini köreltiyor. Asıl mesele kendin de bırakmak istemesin. 🙂

Tesekkur ederim

demek insan gercekden istiyorsa bu aletle kendini avutup zamanla sigarayi yenebiliyor keske bu aletden hediye aldigim babamda birakabilseydi 🙁

Tesekkur ederim

demek insan gercekden istiyorsa bu aletle kendini avutup zamanla sigarayi yenebiliyor keske bu aletden hediye aldigim babamda birakabilseydi 🙁
İstemek çok önemli. Şuan koku ve dumanı çok rahatsız ediyor. Eskiden ben de öyleymişim diyorum kendi kendime.

Abilerim o paraları kenara koysaydınız şu an fliegen ve kisu koleksiyonu yapmıştınız

Selahattin kardeşim bir tavsi'yede benden olsun!😎

bırakın bunları kullanmaya ; burada üye olan yarının genç kardeşlerimize bu topikle zarar verebiliriz,
tuzlama veya ince kıyım şırdan'la karışık işkembe iç-kelle-paça iç,mercimek çorbası iç-tavuksuyu kuru naneli bol limonlu iç,doğal portakal suyu-mandalina suyu-nar-havuç-elma suyu iç,🙂
bu içmeler herşeyden çok daha güzel!😉

Back