Aras kargo rezaleti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arjen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arjen

Aktif Üye
Tepki
135
Ödül
53
Değerli hobidaşlar. Forumdan bir arkadaşla yaptığımız alışveriş sonucu arkadaşımız ürünleri 3/10/2017 tarihinde aras kargoyla gönderdi. Aradan 3 gün geçti kargo ulaşmayınca müşteri hizmetlerini aradım kargonun hala çıkış şubesinde olduğu bir aksilik olduğunu hemen düzelteceklerini ve tarafıma dönüş yapacaklarını söyleyip kapattılar. 4 gün daha geçti arayan soran yok kargo da hala yolda görünüyor. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve daha önceki görüşmemizde herhangi bir kayıt oluşturmadıklarını ve yalan söylendiğini öğrenmiş oldum.🙂) Tekrar aynı cümleler tekrar etti kayıt oluşturduk hemen sizi bilgilendireceğz bi aksilik olmuş düzelteceğiz falan. Bugün tam 10 gün oldu ortada kargo falan yok ve bu durumdan rahatsız olup bana dönüş yapan herhangi bir aras kargo çalışanı da yok. İşin özü bir dost tavsiyesidir lütfen bu kargo şirketini tercih edip bu durumlara düşmeyin. Sağlıcakla kalın.

Malesef hemen-hemen tüm kargo şirketleri aynı,
Aras kargo iyidi oda bozuldu, müşteri hizmetleri dün benden fırçayı yedi
Bahçelievlerden verilen kargom boğaziçi transferde unutulmuş arayıp sormasam arayan olmayacak.
Bahçelievlerden Gaziosmanpaşa'ya 5 günde geldi.

Bundan iki sene once av marketinden yuklu bi siparisim olmustu aras kargo ile gonderdiler kargonun yarisi eksik geldi diger yarisi yok arasi ariyorum bize verilen bunlar diyor firmayi ariyorum biz gonderdik diyor tekrar gonderelim dediler saolsunlar beni magdur etmediler uc gun sonra baktim ust uste iki kargo birden geldi fazlaliklari av marketine geri gonderdim tabi tam bi rezil firma

geçmiş olsun, aras kargoda bir aksiliğe rastlamadım ancak MNG kargo gerçek anlamda rezalet, hatayı herkes yapabilir ancak muhatap bulamamakta MNG nin üzerine tanımam, bir siprariş eskihisardan ümraniyeye 10 günde mi gelir.
10 gün sonunda şubedeki bir kızcağız telefonuna bakıp iş edinip sağolsun elime ulaştırdı...reklam olmasın ama yurt içi kargoda hiç sıkıntı yaşamadım ve her zaman muhatap bulabildim

Bende geçen ay bi ürün aldım av malzemesi değildi çok aciliyeti olan bi sarf malzemesi idi cuma kargoya çıkmış istanbuldan izmire gelicek cumartesi aradım gelmedi dediler pazartesi aradım cumertesi şubedeymiş bugün gelmesseniz geri yollıcaz diyolar kesinlikle aras rezalet

Back