Arife Levreği

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Tepki
3,358
Ödül
113
Rüzgarı, dalgayı görünce neden olmasın dedim. Aldım oltayı elime. İndim sahile. Uzun zamandır balığa gitmediğim için sahtelerin, kaşıkların durumunun kötü olduğunu görünce biraz moralim düştü. Az paslı gümüş kaşığı, epey bir risk alarak set şeklinde sıralanmış kayaların bir kaç metre arkasına atabildim. Kayalara gelince hızlı sardım taktırmamak için. Kayaları geçince yavaşlattım. Dibe saldım, yukarı kaldırdım. Kendimce kaşığa aksiyonlar verdim. Böyle 15-20 atış sonunda epey güçlü bir vuruş ve sonrasında heyecanlı bir mücadele sonunda bu arkadaşı aldım. Hepinize iyi bayramlar dilerim.

IMG_1662.jpeg

Rüzgarı, dalgayı görünce neden olmasın dedim. Aldım oltayı elime. İndim sahile. Uzun zamandır balığa gitmediğim için sahtelerin, kaşıkların durumunun kötü olduğunu görünce biraz moralim düştü. Az paslı gümüş kaşığı, epey bir risk alarak set şeklinde sıralanmış kayaların bir kaç metre arkasına atabildim. Kayalara gelince hızlı sardım taktırmamak için. Kayaları geçince yavaşlattım. Dibe saldım, yukarı kaldırdım. Kendimce kaşığa aksiyonlar verdim. Böyle 15-20 atış sonunda epey güçlü bir vuruş ve sonrasında heyecanlı bir mücadele sonunda bu arkadaşı aldım. Hepinize iyi bayramlar dilerim. 127505 dosyayı görüntüle

TEBRİKLER 👍👍👍.
Bayram şekerinizi almışsınız.
Güzel boy bir trofe.
Daim olsun🧿.

tebrikler hocam rast gelsin balığı tuttuğunuz ürünün ismi nedir?
Kullandığım sahteyi soruyorsanız Fladen 28 gr gümüş renkli kaşık. Ben uzak mesafe atış sevdiğim için kaşık kullanmayı seviyorum. Rüzgarı arkadan alırsam 60-70 metre atışlar yapabiliyorum. Zaten meramdaki kayalıklar 50 metrelerde olduğu için onlara başka türlü erişme şansım yok. Mutlaka kaşık kullanın diye bir tavsiye değildir. Tamamen benim gittiğim mera koşullarına ve benim avlanma tarzıma bağlı bir durum. Normal plastik sahtelerde üç adet 3'lü kanca olması ve Tekirdağ meralarında balıktan çok yosun olduğu için her atışta o yosunları çekmek büyük işkence oluyor bana. Ayrıca bir türlü o sahteleri uzağa atamıyorum. Yoksa bunların avcılığı kaşıklara göre daha yüksek.

Back