Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Safter 4,0 metre tekne hakkında görüşleriniz nelerdir. 170 genişlik,60 iç derinlik ve 220 kg ağırlığında olması 2 kişi için cazip gözüküyor. Hedef motor 15 veya 20 hp. Teşekkür ederim.

Selam emin ben yalova çınarcık tan bir tekne almak istiyorum ve bir tane rota martı ilanı buldum fiyat 4000 tl motorsuz satıcı açıklaması da aşağıdaki gibidir

Bakımları geçen sezon yapıldı ve test için 3 kez suya indi. O zamandan bu yana hiç kullanılmadı ve brandası altında bekliyor. Motoru takıp kullanılabilir.

Tekneni boyu 4.25 m ve eni 1.80 m. Vergiden muaf. Karinalı ve dengelidir. Suda güzel kayıyor.Lalizas tentesi mevcut. Elektrik tesisatı var. USB ses sistemi var. Yüzme merdiveni var.

Vaktim olmadığı kullanamıyorum. Balık ve denizin nasıl bir tutku olduğunu bildiğim için teknenin yatmasına gönlüm razı gelmedi. Bu sebeple satıyorum.

Römorkta elektrik aksamı yoktur. Manuel vinç vardır. Tek başıma suya indirip, çıkarabiliyorum.

Römork+Tekne+Çapa+2 adet Can yeleği +Tente hepsi için 4000 TL istiyorum. 5000 Den düştüm. Pazarlıksız son fiyattır

Ne dersiniz aydın a gidilip römork ile alınıp gelinebilir mi acaba yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
zevk senin kardeşim istersen alabilirsin ama piyasayı bıraz daha araştırmanı öneririm sana o paraya daha güzel tekneler almakta mümkün mesela ben yerliyurt 4.50 teknemi 1.5 a aldım faturası vergisi bana 2.250 ye geldi toplamda çokta memnunum.remorku çürüktü 105 liralık profille yeni oldu ben bu yolu tercih ettim zevk senin

Safter 4,0 metre tekne hakkında görüşleriniz nelerdir. 170 genişlik,60 iç derinlik ve 220 kg ağırlığında olması 2 kişi için cazip gözüküyor. Hedef motor 15 veya 20 hp. Teşekkür ederim.

Hiç Şafter 4,0 m tekne kullanan yok mu arkadaşlar?

zevk senin kardeşim istersen alabilirsin ama piyasayı bıraz daha araştırmanı öneririm sana o paraya daha güzel tekneler almakta mümkün mesela ben yerliyurt 4.50 teknemi 1.5 a aldım faturası vergisi bana 2.250 ye geldi toplamda çokta memnunum.remorku çürüktü 105 liralık profille yeni oldu ben bu yolu tercih ettim zevk senin

Hocam nerden aldın yerliyurtu 1.5 a ,ben de arıyorum ikinci el bi yerliyurt veya safter.Aklınızda bulunsun 🙂

Hocam nerden aldın yerliyurtu 1.5 a ,ben de arıyorum ikinci el bi yerliyurt veya safter.Aklınızda bulunsun 🙂
kardeşim benimki tamamen şanstı sahibinden com da gördüm adrasanda bir otel sahibine aitti aradım anlaştık gidip aldım o siteyi devamlı takip etmeni öneririm

Arkadaşlar merhaba, verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. Bir suredir tek veya 2 kisinin kurekle kullanabilecegi 2.60 civari tekne ariyorum. Internette dag yatcilik v.b. firmalarin bu boyda kayiklari var. Ben şarkoydeyimve burada resimdeki kayigi buldum, zodiac botun fiber altini kayiga cevirmisler. Boyut olarak tam istedigim boyda fiyati1300 tl. Kayiktan anlayan arkadaslar yorum yapabilirse sevinirim. Baska oneriniz var midir? Bu kayik goruntu olarak icime sindi20160705_182725.jpg 20160705_182715.jpg

Tabban düz bile değil şarkötfe bu boydakı tekneler tehlikeli minimum 450 bi tekne alın

Back